ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Υποψήφια με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Η Κατερίνα Παναγιώτου γεννήθηκε το 1982. Είναι γέννημα θρέμμα της Παραλίας Μαραθώνα όπου και κατοικεί έως σήμερα. Κόρη του Πέτρου Παναγιώτου και της Βασιλικής Γκιόκα, η Κατερίνα σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στο ΤΕΙ Καστοριάς και επέστρεψε στην γενέτειρά της στον Μαραθώνα, όπου ανέπτυξε πλούσια δράση στα κοινά. 
Ιδρυτικό μέλος της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα,η Κατερίνα διακρίθηκε για τον εθελοντισμό της και την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του Μαραθώνα. 
Με διάθεση προσφοράς η Κατερίνα πάντα ήταν και είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αναπτύσσεται από συλλόγους και φορείς του Μαραθώνα στον τομέα της πολιτιστικής αναβάθμισης και του εθελοντισμού. 
Η Κατερίνα Παναγιώτου ανήκει στην νέα γενιά του Μαραθώνα που έχει την διάθεση και την πίστη ότι μπορεί και πρέπει ο τόπος αυτός να εξελιχθεί
Η συμμετοχή της στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου δίνει την ευκαιρία στην νέα γενιά του Μαραθώνα να εκφραστεί αυθεντικά. Ως γνήσια Μαραθωνίτισσα η Κατερίνα Παναγιώτου βάζει το δικό της στοίχημα και κάνει το ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON