Ροή Ειδήσεων

Οι αγρότες του Μαραθώνα στο επίκεντρο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


Τα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα επισκέφτηκαν το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Λιβαθινός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (σ.σ. τα ονόματα αναφέρονται με αλφαβητική σειρά) Στέλιος Γεραμάνης, Μανώλης Γκινοσάτης, Νίκος Ζουμπουρλής, Κωνσταντίνος Καβαρνός και Αλέξανδρος Ρέρρας.
Κατά τη διάρκεια της δίωρης συζήτησης που πραγματοποιήθηκε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενός συλλόγου που απαριθμεί 350 οργανωμένα μέλη και αποτελεί πρότυπο λειτουργίας για ολόκληρο το Δήμο, ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ανέλυσε το πλάνο που εκπονεί ο συνδυασμός προκειμένου να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αγροτική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων των αγροτών.
Η σύσταση και λειτουργία Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το πρόβλημα υδροδότησης των καλλιεργειών, αλλά κυρίως η αδιαφορία των αρμόδιων υπηρεσιών με την οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι αγρότες του Μαραθώνα, αποτέλεσαν ορισμένα από τα σημαντικά κεφάλαια της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.