Αποστόλου Χριστίνα – Υποψήφια με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην κοινότητα Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα, στον οποίο κατοικώ μέχρι σήμερα. Γονείς μου είναι ο Θεόδωρος και η Φωτεινή Αποστόλου. Είμαι μητέρα ενός έφηβου αγοριού, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος.
Είμαι απόφοιτη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης. Εργάζομαι στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών New Sia Greece με ειδικότητα Processing Specialist.
Θέτω υποψηφιότητα για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το 2014 όταν οι πολίτες του τόπου μου με εξέλεξαν με την ψήφο τους, Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα. Επί πέντε χρόνια κατέβαλα κάθε προσπάθεια για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα ανταποκρινόμενη στο ρόλο, που μου εμπιστευθήκαν.
Πιστεύω πως καμία άλλη βαθμίδα διακυβέρνησης δεν έχει τόση άμεση επαφή με τον κόσμο, που εκπροσωπεί. Η δική μου παρουσία δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από την μεταφορά της δικής σας φωνής.
Θέλουμε ένα δήμο ο οποίος να στηρίζει την κοινότητα μας 365 ημέρες το χρόνο, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία αυτής. Επιθυμώ ο τόπος μας να γίνει αντάξιος της ομορφιάς του και να παρέχει υψηλή ποιότητα ζωής σε όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα να εγγυάται στα παιδιά του ένα καλύτερο μέλλον.
Δίνοντάς μου, με την ψήφο σας, τη δυνατότητα να συμμετέχω στο δήμο ως Δημοτική Σύμβουλος, θα έχουμε όλοι μαζί την ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά. Υπόσχομαι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, καθώς διακρίνομαι στην επικοινωνία, στη διαχείριση, στην οργάνωση και στην επίλυση προβλημάτων.
Για όλους τους παραπάνω λόγους είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ του κ. Στέργιου Τσίρκα, ενός ανθρώπου έντιμου, που γνωρίζει τις ανάγκες του Δήμου μας, αγαπάει τον τόπο μας και είναι κοντά στον πολίτη.

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON