Ροή Ειδήσεων

Παρουσίαση τεσσάρων νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με το Συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική30 - 03 - 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση τεσσάρων νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  με το Συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη
Γ. Πατούλης: Συγκροτούμε ψηφοδέλτιο Νίκης και Ανατροπής - όλοι μαζί εργαζόμαστε για μία νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υποδέχθηκε στο Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»  τέσσερεις νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους οι οποίοι έχουν σημαντική πορεία στο χώρο της Ιατρικής, του επιχειρείν και της αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι πρόκειται για πολίτες που έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία και ο καθένας τους έχει καταξιωθεί στον τομέα του.
Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
«Συγκροτούμε ένα ψηφοδέλτιο Νίκης και Ανατροπής. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για μία νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική. Ενώνουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις διεκδικώντας την ψήφο όλων των πολιτών για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική. Προτεραιότητα μας είναι η επανεκκίνηση της μεγαλύτερης περιφέρειας της Ελλάδας προκειμένου να γίνει μοχλός ανάπτυξης της χώρας».
Ειδικότερα, στον κεντρικό Τομέα Αθηνών υποψήφιοι είναι η Αθηνά Τρανούλη Σχεδιάστρια Μόδας, ο ιατρός Λάμπρος Γιαννόπουλος και ο Βασίλης Πολυμερόπουλοςστέλεχος του Δήμου Αθηναίων- Συνδικαλιστής.
Στο Νότιο Τομέα Αθηνών υποψήφιος είναι ο ιατρός Μιχαήλ Τριβυζάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.