Ο συνδυασμός ΒΗΜΑ στο ΜΕΛΛΟΝ καλοσωρίζει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ”ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Οι τροποποιήσεις του “Καλλικράτη” δίνουν αυτή την φορά την ευκαιρία για σχηματισμό ανεξάρητων τοπικών ψηφοδελτίων ανά δημοτική Ενότητα.
            Ο Δημοτικός Συνδυασμός ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και ο επικεφαλής αυτού υποψήφιος Δήμαρχος ανακοινώνουμε ότι καλωσορίζουμε στο προεκλογικό πολιτικό στερέωμα του Δήμου μας το ανεξάρητο τοπικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνος με την ονομασία “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ”.
            Στο ψηφοδέλτιο αυτό αναγνωρίζουμε την ένταξη σοβαρών και έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών μαζί με νέα στελέχη που όλοι μαζί απαρτίζουν μία δυνατή τοπική δημοτική ομάδα, ικανή να αναβαθμίσει την Τοπική Ενότητα του Μαραθώνα και να δουλέψει γι΄ αυτήν.
            Έτσι, αποτελεί πλέον απόφαση του Συνδυασμού ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ η στήριξη αυτής της προσπάθειας και η μη συγκρότηση τοπικού ψηφοδελτίου στην Δημοτική Ενότητα Μαραθώνος.
            Επενδύουμε τις προσδοκίες μας στην ανεξάρτητη φωνή του ψηφοδελτίου  “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ”, με την πεποίθηση ότι θα παραμείνει και στην πράξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αυτοδιοικητική δύναμη.
            Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εξαίρετη αυτή προσπάθεια και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν να εκτελέσουν τα στελέχη του μετά τις εκλογές.
             


Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON