Μπαϊρακτάρης Γιώργος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Συνδημότισσες και Συνδημότες
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα στο Μαραθώνα με την οικογένεια μου όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά.
Σπούδασα Λογιστική στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Εργάζομαι στην Ε.ΥΔ.ΑΠ. ΑΕ από το 1995 ως ανώτερο στέλεχος της Δ/νσης Οικονομικής Ανάλυσης. Ταυτόχρονα διατηρώ φοροτεχνικό γραφείο στο Μαραθώνα και είμαι μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου.
Έχω εργαστεί ως οικονομικός Σύμβουλος στο Δ. Μαραθώνα. Με την τοπική αυτοδιοίκηση έχω ξανασχοληθεί ως εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα το 2010.
Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησα ποτέ να ενδιαφέρομαι, να παρακολουθώ αλλά και να συμμετέχω στα δρώμενα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, ενδιαφέρον το οποίο δεν είναι πρόσκαιρο και ευκαιριακό ούτε έχει σχέση με ιδιωτικά και ιδιοτελή κίνητρα και συμφέροντα αλλά πηγάζει από το ενδιαφέρον μου γι’ αυτό τον τόπο.
Έχουμε την τύχη να ζούμε σ’ ένα ονειρεμένο τόπο με θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον. Έναν τόπο που τον γνωρίζω καλά, γιατί είναι ο τόπος που μεγάλωσα, που ονειρεύτηκα να ζήσω, και που θλίβομαι τα τελευταία χρόνια  να τον βλέπω να  «απαξιώνεται» και να  «ερημώνει» , βιώνοντας την εγκατάλειψη, τον μαρασμό, την παρακμή και τελικά την οπισθοδρόμηση του
Πρέπει να ανασυνταχτούμε, να αφυπνιστούμε και να ξαναβρούμε τον δρόμο μας  με  μοναδικό στόχο για το Δήμο μας: την ανασυγκρότηση του, την αναγέννηση του, την ενότητα της τοπικής κοινωνίας και την περαιτέρω  ανάπτυξη και πρόοδό του.
Για όλους εμάς που αγαπάμε το Δήμο μας είναι η στιγμή να σκεφτούμε σοβαρά για το, πως πρέπει να είναι για εμάς, για τα παιδιά μας, για τις οικογένειές μας.
Σ’ αυτόν τον αγώνα θα είμαστε τολμηροί, αξιόπιστοι και διεκδικητικοί. Θα δώσουμε με αποφασιστικότητα την μάχη για το μέλλον που αξίζουμε όλοι μας. Μια μάχη με συνοδοιπόρους όλους εσάς! Σ’ αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς!!
Γιατί θέλουμε ένα Δήμο
  • Σύγχρονο, φιλικό, καθαρό, με υπηρεσίες και δομές που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και θα δίνει καινοτόμες λύσεις ουσίας.
  • Πρότυπο αυτοδιοικητικής λειτουργίας, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την εντιμότητα, τη συνέπεια και τη χρηστή διαχείριση.
  • Υπερβατικό, δυναμικά εξελισσόμενο, πρωτοπόρο στις τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Πολιτισμικά αναπτυγμένο, αθλητικά ανταγωνιστικό και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο.
  • Πρωτοστάτη στην αναγέννηση της επιχειρηματικότητας και στην βελτίωση της αγροτικής του οικονομίας.
  • Διεκδικητικό και αποτελεσματικό για έργα υποδομών, δικτύων, χώρων πρασίνου και αναψυχής και ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων
Τώρα λοιπόν είναι η ώρα της σκέψηςτης τόλμης, της απόφασης και της ανάληψης ευθυνών απ’ όλους μας. Ορμώμενος από τις αρχές της εντιμότητας και της υπευθυνότητας στη ζωή μου και έχοντας διάθεση για προσφορά στον τόπο μου, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και συνέπειας απέναντί σας, αποφάσισα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να θέσω την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Πορεία Πράξης» του υποψηφίου Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Γιώργος Δ. Μπαϊρακτάρης

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON