Δελαγραμμάτικας Βασίλης – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη. Από τη γέννησή μου παραθέριζα στη Νέα Μάκρη και από το 2000 ζω μόνιμα.
Σπούδασα στο Φυσιογνωστικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Παν/μιου Θεσσαλονίκης.
Υπηρέτησα ως καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση. Από το 2000 δίδαξα σε σχολεία της περιοχής μας και ήμουν Διευθυντής του Λυκείου Μαραθώνα μέχρι που συνταξιοδοτήθηκα το 2009.
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα προβλήματα του τόπου μου αλλά και για την αξία του Μαραθώνα , σημαντικού τόπου τόσο για την ιστορία αλλά και για τις χάρες του, ανέπτυξα σειρά δραστηριοτήτων.
Συμμετείχα σε πρωτοβουλίες για την προστασία του αλλά και την ανάδειξή του.
Όπως στην επιτροπή ενάντια στο Τσιμεντονήσι της Ν. Μάκρης το 2004, προστασίας του παραλιακού πευκοδάσους στη Ν. Μάκρη, ενάντια στο ΧΥΤΑ, αποτροπής εγκατάστασης 96τεράστιων ανεμογεννητριών στον κόλπο του Μαραθώνα, στην καταγγελία για το καρκινογόνο κλοφέν στο παλαιό αντλιοστάσιο της ΕΥΔΑΠ στο Κάτω Σούλι και τελικά την εξυγίανση της περιοχής της Μακαρίας πηγής, τις καταγγελίες για παράνομες απορρίψεις χιλιάδων  τόνων απορριμμάτων σε νταμάρια και ρεματιές του Μαραθώνα, στην επαναφορά της 24ώρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης κ.ά.
Συνιδρυτής και επί 11 χρόνια πρόεδρος των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα που επιδιώκει την προστασία και ανάδειξη της αρχαίας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Είμαι δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών της δημοτικής παράταξης που από το 2006 μάχεται για την προκοπή του τόπου μας μέσα και από τα δημοτικά συμβούλια.
 Η δράση της Δύναμης Πολιτών πάντα στόχευε στην πραγματοποίηση λύσεων και όχι απλά στη διακήρυξή τους. Πάντα επιδιώκαμε τη συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων. Πετύχαμε έτσι από την πρώτη ημέρα μετά την πυρκαγιά, το διαπαραταξιακό συντονισμό στη συνδρομή στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.
Σε αυτό το πνεύμα της συνεργασίας καλέσαμε τις δυνάμεις της περιοχής σε εκλογική σύμπραξη  για να ανακάμψει ο Δήμος από την απαράδεκτη κατάσταση που έχει οδηγηθεί.
Σε αυτή τη λογική ευοδώθηκε η συνεργασία της Δύναμης Πολιτών με τον Στέργιο Τσίρκα με τη δημιουργία του ενωτικού συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ.


Ελπίζουμε ότι συμμετέχοντας στη διοίκηση του Δήμου με την επιτυχία της ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ θα έχουμε την ευκαιρία με το πείσμα τις καθαρές θέσεις μας αλλά και με την εργατικότητά την εμπειρία και τη γνώση, πιο αποτελεσματικά να βοηθήσουμε τον τόπο και τους κατοίκους της.

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON