Μπατζές Νικηφόρος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Αγαπητοί φίλοι και φίλες!
Στην επικείμενες δημοτικές εκλογές με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Κύριο Στέργιο Τσίρκα για το καλό του τόπου μας! Έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα! Έναν άνθρωπο με υψηλές αξίες και ιδανικά! Οικογενειάρχη, τίμιο, ειλικρινή, επιτυχημένο επιχειρηματία, φιλάνθρωπο. Έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο όποιος είναι ο μόνος που θα μπορέσει να βγάλει τον Δήμο μας από το τέλμα τον τελευταίων ετών.
Σε αυτές τις εκλογές αγαπητοί φίλοι και φίλες δεν περισσεύει κανένας! Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε σαν μια γροθιά έξω από πολιτικά – κομματικά συμφέροντα να φτιάξουμε έναν Δήμο Μαραθώνα καλύτερο, για εμάς και τα παιδιά μας! Με όραμα, εργατικότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προπάντων τιμιότητα να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε “πορεία” ανάπτυξης και να κάνουμε “πράξη” το πρόγραμμα μας!
Είμαι γέννημα θρέμμα Μακρηνός με καταγωγή (από τον πατέρα μου) από την Μάκρη και το Λιβίσι Μικράς Ασίας! Μεγάλωσα μέσα στην Νέα Μάκρη και εκεί τελείωσα τα σχολικά μου χρόνια! Είδα τη Μάκρη μας να μεγαλώνει μαζί μου! Από μια μικρή πόλη να εξελίσσεται σε μια νέα σύγχρονη πόλη! Από το 2006 είμαι μόνιμος κάτοικος Μαραθώνα! Είμαι παντρεμένος με την Αριστέα – Δέσποινα Κατσαγώνη το γένος Ζεγγίνη με καταγωγή από το Μαραθώνα!  Έχουμε τρία παιδιά τον Δημήτρη την Έλενα και την Αθανασία.
Η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο, την κοινωνία και την χώρα μου, με ώθησαν να επιλέξω και το ανάλογο επάγγελμα! Τελειώνοντας το Λύκειο Νέας Μάκρης υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό (πεζικό) ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός επί πενταετούς θητείας σε μάχιμες και επιτελικές θέσεις! Στην συνέχεια εισήλθα στην Ελληνική Αστυνομία όπου εργάζομαι ως σήμερα σε μάχιμες υπηρεσίες πάντα στο πλευρό του πολίτη και της κοινωνίας μας!
Η αγάπη μου για την πόλη που μεγάλωσα και μεγαλώνουν τα παιδιά μου, τα παιδιά μας, ήταν το έναυσμα για να πάρω την απόφαση αυτή! Η στήριξη σας στο πρόσωπο μου θα είναι για εμένα μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη! Μπορώ όμως να σας υποσχεθώ και να δεσμευθώ ότι θα κάνω τα πάντα με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω τον τόπο μου πάντα δίπλα σας, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα σας και δίνοντας λύση σε αυτά!
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!
Με τιμή Νικηφόρος Κωνσταντίνου Μπατζές!

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON