Ροή Ειδήσεων

ΣYNANTHΣH ΣYNΔYAΣMOU "NEA AΡXH" ME TO ΔΣ TOY ΣYNΔEΣMOY MONIMΩN KATOIKΩN ΔIΩNHS ΠEΡIOXHΣ AOOA (ΩKEANIΣ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στα πλαίσια των επαφών της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ με συλλόγους και φορείς του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 συνάντηση με το ΔΣ του Συνδέσμου Μονίμων Κατοίκων Διώνης Περιοχής ΑΟΟΑ (ΩΚΕΑΝΙΣ). 
Στη συνάντηση πήραν μέρος ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης καθώς και οι συνεργάτες του υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Α Παλπατζής, Κ. Παροικάκης, και Γ. Δουβίτσας.
 Στη σύσκεψη που είχε στόχο την αμοιβαία ενημέρωση για θέματα ζωτικής σημασίας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Διώνης συζητήθηκαν ερωτήματα που έθεσαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΩΚΕΑΝΙΔΑΣ και δόθηκαν από την πλευρά της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ απαντήσεις καθώς και η δέσμευση να συμπεριλάβουν στο προεκλογικό πρόγραμμά τους λύσεις κοινά επεξεργασμένες. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Α. Ευαγγελίδη και τα μέλη του ΔΣ, για την εποικοδομητική συζήτηση και πιστεύουμε ότι μέσα από τον γόνιμο και ειλικρινή διάλογο που θα συνεχισθεί, θα δρομολογηθούν - στη νέα δημοτική περίοδο- λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και ταυτόχρονα θα δώσουν και την προοπτική ώστε ο οικισμός της Διώνης να βαδίσει στο μέλλον, στην ανάπτυξη που συμβαδίζει με τις επιθυμίες των κατοίκων της. Βασίλης Πιστικίδης υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.