Ροή Ειδήσεων

NOIAZOMAI KAI ΔΡΩ: ΣΠOYΔAIA ΔHMOΠΡAΣIA AYTH THN TΡITH ΣTH NEA MAKΡH


Οι μαθητές του 3ου & 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης και της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής με χαρά σας προσκαλούν την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 στις 10.30 π.μ. στην Παιδική Βιβλιοθήκη ΚΕΔΜΑ. 
Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ & ΔΡΩ τα παιδιά θα δημοπρατήσουν έργα τους προκειμένου να συγκεντρώσουν βιβλία για να δημιουργηθεί ένα «ΣΠΙΤΙ ΒΙΒΛΙΟΥ» στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης. Στη δράση συμμετέχουν εθελοντικά οι Εύφη Μπάνου, η Αναστασία Μουστάκη και ο Ισίδωρος Μέξης 
Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά στους εκλεγμένους και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και θα κοινοποιηθεί στον τοπικό τύπο. 
Ελπίζουμε στην παρουσία σας! 
Η Συντονίστρια Χρύσα Κουράκη 
Οι μαθητές & εκπαιδευτικοί του 3ου& 1ου Νηπ/γείου Νέας Μάκρης 
Οι μαθητές & εκπαιδευτικοί της Β’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ! ΕΣΥ;
Τα παιδιά Νοιάζονται και Δρουν προάγοντας τη φιλαναγνωσία και τον πολιτισμό!
Οι μαθητές του 1ου & 3ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης και της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής εργάστηκαν για ακόμα μία φορά ως εθελοντές. Δημιούργησαν πίνακες ζωγραφικής με θέμα τον εθελοντισμό τους οποίους θα ανταλλάξουν με τίτλους βιβλίων προκειμένου να δημιουργήσουν μια μικρή Παιδική Βιβλιοθήκη στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης. Έχοντας εξασφαλίσει την τριετή στήριξη και συμμετοχή των γονιών στις δράσεις εθελοντισμού, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί απευθύνονται αυτή τη φορά στους Δημοτικούς Συμβούλους, εκλεγμένους και υποψηφίους, σε μια προσπάθεια συνεργασίας αλλά και διάχυσης του ρόλου του εθελοντισμού και της ενεργού πολιτειότητας .

Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία των εθελοντών εικαστικών, της Εύφης Μπάνου και της Αναστασίας Μουστάκη και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης Ισίδωρου Μέξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.