Ροή Ειδήσεων

EKTAKTO - Νέα Δημοτική Κίνηση στο Δήμο ΜαραθώνοςΕπιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για την ύπαρξη ενός νέου Δημοτικού σχήματος που αφορά την Δημοτική Ενότητα Μαραθώνα, όπως σας πληροφορούμε στο έντυπο τεύχος της εφημερίδας ΖΩ που κυκλοφορεί (τεύχος 51, 29 Μαρτίου 2019). 
Επίσημη, πλέον και η ενημέρωση της κίνησης "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Κοινότητας Μαραθώνα", ακολουθεί και η ανακοίνωσή τους - κάλεσμα συμμετοχής: "Παρά τις δύσκολες συνθήκες, υπό τις οποίες ζούμε, δεν παύει να υπάρχει η ελπίδα ότι ο Δήμος, αλλά κυρίως η περιοχή του Μαραθώνα, μπορεί να εξασφαλίσει σε όλους τους κατοίκους της μία καλύτερη ποιότητα ζωής.  
Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε μία κίνηση, την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Κοινότητας Μαραθώνα, για να φροντίσουμε να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις των προβλημάτων του Μαραθώνα. Με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων σας, θα πορευτούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ήρθε η στιγμή να δώσουμε τη μάχη για εμάς τους ίδιους, τις οικογένειες μας, το μέλλον των παιδιών μας και για τον ίδιο τον τόπο μας. Πρέπει να αγαπήσουμε τον Μαραθώνα αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε εδώ.
Σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να συστρατευτούν στο πλευρό μας αδέσμευτα και δημοκρατικά.
Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ..
Αποφασίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…
Για την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Κοινότητας Μαραθώνα
Ασπρίδου Όλια
Γκιουρσάνης Βασίλης
Κοκκαλιάρη Αγγελική
Κυριακός Δημήτρης
Λαζάρου Μαρία
Λάσκος Κώστας
Λέπουρης Γιώργος
Μπέκα Σοφία
Μυλωνά Ματίνα
Πάντος Γιώργος" 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.