Ροή Ειδήσεων

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Φίλοι και Φίλες,
Με αίσθημα ευθύνης και ανησυχία για το αύριο του τόπου μας, αποφάσισα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα στην δημοτική ενότητα του Βαρνάβα, συντασσόμενος με έναν νέο και ικανό άνθρωπο, τον Νίκο Χατζηγιάννη.
Η απόφασή μου αυτή αποτελεί προϊόν στάθμισης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Μαραθώνα και ειδικότερα στην Δημοτική Ενότητα του Βαρνάβα, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι πολιτικά επί σειρά ετών.
Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας του Βαρνάβα και μέσα από τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στην αυτοδιοίκηση, είμαι πεπεισμένος πλέον ότι οι λύσεις των προβλημάτων και η ανάπτυξη του τόπου μπορούν να έλθουν μόνον μέσα από ομαδικές προσπάθειες και συντονισμένες δράσεις.
Ο Νίκος Χατζηγιάννης με έχει πείσει ότι μπορεί και θέλει να φέρει στον τόπο μας την αλλαγή στην νοοτροπία και στην διοίκηση που όλοι θέλουμε. Έχει όραμα και τις γνώσεις για να το υλοποιήσει. Είναι νέος και αυτοδημιούργητος και ενεργός πολίτης. Είναι ένας καθημερινός άνθρωπος που ζει ανάμεσά μας και μοιράζεται ισότιμα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας.
Ο Νίκος Χατζηγιάννης έχει πράγματι όραμα και σχέδιο για τον Δήμο Μαραθώνα.
Πήρα την απόφαση λοιπόν να συνταχθώ μαζί του στον Συνδυασμό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Κάνω και γω με εκείνον το δικό μου βήμα.
Σάς καλώ να κάνουμε όλοι μαζί αυτό το Βήμα. Το Βήμα στο Μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.