Ροή Ειδήσεων

Μάκης Κελέκης: Άκου Ανδρέα: Η αθλιότητα έχει όρια – Ακόμη και από εσένα!

Πηγή φωτό : irafina.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Απάντηση iRafina στις συκοφαντίες του Ανδρέα Βασιλόπουλου:
Άκου Ανδρέα: Η αθλιότητα έχει όρια – Ακόμη και από εσένα!
Την παγκόσμια ημέρα εναντίον του  εκφοβισμού  διάλεξε ο  καλούμενος και ως καθηγητής , Αν. Βασιλόπουλος, να δημοσιοποιήσει ένα παραληρηματικό κείμενο , νομίζοντας ότι μπορεί  να εκφοβίσει  ΜΜΕ που δεν του αρέσουν και επαγγελματίες δημοσιογράφους.
Λάθος πόρτα χτύπησε. Στη ζωή δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Άκου λοιπόν Ανδρέα:
Το Irafina  από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου,  που του γνωστοποιήθηκε από την ΕΣΗΕΑ το άθλιο κείμενο που απέστειλε στον Πρόεδρο του ΔΣ Ραφήνας Πικερμίου και της κοινοποιήθηκε , κατέφυγε στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλοντας  την απίστευτη προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας και προφανούς  εκφοβισμού του εν λόγω κυρίου , ζητώντας τα δέοντα από το συνδικαλιστικό φορέα , ως ασπίδα στη φασίζουσα λογική του κυρίου …καθηγητού.
Ακολουθεί η προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δημοσιογραφικά όργανα για τα περαιτέρω.
Επειδή έχει συνηθίσει φαίνεται  να δίνει εντολές σε «υπαλλήλους»  του πάσης φύσεως και αυτοπροσδιορισμού να ανεβοκατεβάζουν κείμενα κατά το δοκούν και να διεκδικούν επάξια βραβεία «αγιογραφιών» , τώρα θέλει και θεσμικό τοποτηρητή – λογοκριτή να του υποβάλλονται κείμενα για να τα εγκρίνει ο κος… καθηγητής.
Έχει φαίνεται ένα «τραύμα» από την γκάφα της διαρροής μιας «καυτής» εσωκομματικής επιστολής του, αυτού του ακομμάτιστου,  προς τη ΝΔ και τις απέλπιδες προσπάθειες να την εξαφανίσει μετά. Ίσως να έπεσαν και πρόστιμα. Ποιος  να ξέρει τι γίνεται εσωτερικά σε διάφορους οργανισμούς ενημέρωσης. Ένας προληπτικός λογοκριτής θα ήταν μια κάποια λύση.
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ανατρέξει κανείς πολλές 10ετίες πίσω για να βρει  αναλόγου ύφους και λογικής κείμενα, που άνθιζαν επί Μεταξά αλλά και  επί Γεωργαλά.
Θα ανατρίχιασε από ευχαρίστηση όποιος λογοκριτής της χούντας είναι ακόμη εν ζωή. Θερμά συγχαρητήρια. Συνεχίστε, ο κατήφορος είναι ο πιο εύκολος δρόμος.
Στα θέματα δημοσιογραφικής κάλυψης, επάρκειας  ακόμη και θέσης είναι σαφές ότι ο (και υποψήφιος Δήμαρχος), πάσχει σοβαρά από επιλεκτική κώφωση, ακοή και όραση και ένα δημοσιογραφικό μανιχαϊσμό που στην περίπτωσή του  είναι… «οι δικοί μου και οι άλλοι».
Καταλαβαίνεις Ανδρέα ε;
Στα περί αγνώστων (τάχα μου) ιδιοκτητών της  ιστοσελίδας irafina.
Λέγομαι Μάκης Κελέκης. Είμαι επαγγελματίας ανεξάρτητος δημοσιογράφος  και φωτορεπόρτερ. Η σελίδα ανήκε και ανήκει σε μένα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της και συνεργάζονται και αρθρογραφούν σε αυτήν επώνυμα επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ.
Είναι πιστοποιημένη στο μητρώο EMEDIA  του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με αριθμό μητρώου 13441.
Είναι μακράν η πρώτη σε επισκεψιμότητα και μοναδικούς χρήστες ενημερωτική σελίδα σε ολόκληρη την Ανατολική Αττική , με συνεχείς αναδημοσιεύσεις θεμάτων της  σε πανελλαδική κλίμακα. Το λες και τρελό για ιστοσελίδα «αγνώστων».
Εμπλέκετε στην παραληρηματική επιστολή σας και την ιστοσελίδα piratenews , ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί, και περιγράφετε το ιστορικό, τον ιδιοκτήτη που αποκαλύψατε και άλλα τινά. Μόνο που στην επιλεκτική σας μνήμη, ξεχνάτε ποιο ήταν το σάιτ που «τράβηξε το κάρο» της συγκεκριμένης είδησης , φιλοξενώντας αναλυτικά σε κείμενα και βίντεο, ΟΛΕΣ τις τοποθετήσεις σας. Ήταν το Irafina φυσικά , που τότε και το ξέρατε και σας άρεσε.
Παραπομπές κειμένων
Και για να έχουμε καλό ερώτημα και επειδή εσείς ως κήνσορας και τιμητής μαζί, της διαφάνειας  και των καθαρών λύσεων κόπτεσθε για αυτά, την ίδια περίπου εποχή, κάτι μήνες πίσω υπήρχε και ένα άλλο σάιτ στη Ραφήνα, που «βγήκε στον αέρα» προεκλογικά  , κάνοντας πόλεμο δια ανώνυμων σχολίων «αναγνωστών» και έκλεισε …αιφνιδιαστικά, αφού με δημόσια επιστολή διαχωρισμού της θέσης της, αποχώρησε μέχρι και η διαχειρίστριά του!
PIKRA NEWS  ήταν το όνομά του. Βραχύς ο βίος του, συγκεκριμένος ο ρόλος του.
Επειδή σας αρέσουν οι εισαγγελικές παραγγελίες, η διαφάνεια και χτυπάτε κάθε διαπλοκή, έχετε και know how  στα περί κρυφών ιδιοκτητών, δεν  λέτε σε εμάς και στους πολίτες της Ραφήνας ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης προεκλογικής ιστοσελίδας, που ήρθε στις  σκιές κι έφυγε νύχτα και κρυφά, να μάθουμε κι εμείς;  Είχατε οιαδήποτε σχέση ή ανάμειξη; Σας θυμίζει κάτι; Έχετε στοιχειώδη αυτοσεβασμό ή μόνο… ΠΙΚΡΑ;
Άκου Ανδρέα, για τα τελειώνουμε με αυτό το επεισόδιο, γιατί έρχονται και άλλα.
Μυρίζει ανατριχιαστικά ναφθαλίνη, ολοκληρωτισμό  και φασίζουσα νοοτροπία η «υπερήφανη» επιστολή σου. Για μας αποτελεί παράσημο τιμής. Η συμπαθής τάξη των απανταχού λογοκριτών που εδώ και 10ετίες έχει εξαφανιστεί σε ευγνωμονεί.
Βέβαια το θέμα δεν είσαι πλέον εσύ και οι θιασώτες των ακραίων αντιλήψεών σου. Τόσος είσαι, τόσα μπορείς. Μέτρησες το μπόι σου με τον ίσκιο σου και μεγαλοπιάστηκες.
Το θέμα είναι τα ΜΜΕ, της περιοχής και εν συνόλω, οι λειτουργοί τους. Κυρίως οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, και όσοι νιώθουν δημοσιογράφοι και όχι υπάλληλοι οποιουδήποτε  αφεντικού, αν θα ανεχτούν αυτήν την πρωτοφανή αθλιότητα της προσπάθειας εκφοβισμού και εγκαθίδρυσης προληπτικής Βασιλοπούλειας λογοκρισίας.
Ο βασιλιάς είναι γυμνός και όλοι οφείλουμε να πάρουμε θέση.
ΥΓ:  Περιμένουμε να εξηγήσεις στους πολίτες ποιος ήταν ο κρυφός ιδιοκτήτης του  PIKRANEWS (όλο και κάτι ξέρεις εσύ) , για να ασχοληθούμε αργότερα με άλλα θέματα που ως Ακαδημαϊκός πολίτης θα μας βοηθήσεις.
Της  περί λογοκρισίας απόψεις σου τις αφήνουμε στον πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.