Ροή Ειδήσεων

Κυριακού Γιάννης – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης” του Στέργιου Τσίρκα


Γεννήθηκα το 1966 και από τότε κατοικώ μόνιμα στην Ν. Μάκρη. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Κυριακού και έχουμε αποκτήσει μαζί 3 κόρες.
Επαγγελματικά ασχολούμαι από πολύ νέος με οικοδομικές εργασίες. Είμαι ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας και έχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος της 2 τελευταίες τετραετίες. Προσπαθώ πάντα να είμαι μέρος της λύσης των προβλημάτων του τόπου μας, να είμαι πάντα παρών και να βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις τους συμπολίτες μου.
Γέννημα θρέμμα της Ν. Μάκρης, ξέρω τα προβλήματά μας που ύστερα από αυτή την καταστροφική πενταετία πολλαπλασιάστηκαν και γιγαντώθηκαν. Έτσι και στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισα με μεγάλη μου χαρά να ακολουθήσω τον Στέργιο Τσίρκα που τον γνωρίζω και σαν άνθρωπο αλλά και σαν πολιτικό. Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν τα έργα και όχι τα μεγάλα λόγια, όπως και μένα.
Από τώρα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, για να αρχίσουμε δουλειά ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε στην αγαπημένη μας Ν. Μάκρη αυτό που της αξίζει. Η δυναμικότητα που δείχνει η παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ θα είναι καθοριστική για την επόμενη 4ετία και πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.