Ροή Ειδήσεων

Τσίρκας Κωνσταντίνος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα στην Πεντέλη το 1960. Σπούδασα λογιστικά και ασχολήθηκα με αυτό μέχρι το 1981 όπου στρατεύτηκα. Από το 1984 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαι στο χώρο του κρέατος μαζί με τον αδερφό μου Γιώργο στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούμε στην Αγία Μαρίνα, Νέας Μάκρης.
Υπήρξα αθλητής στην ομάδα βόλεϊ Βριλησσίων και στην ομάδα μπάσκετ Πεντέλης. Μετέπειτα έγινα υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ, ως μέλος το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Πεντέλης. Στην πορεία διετέλεσα και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου ΑΓΣ Θησέας Νέας Μάκρης.
Με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτη φορά ασχολήθηκα το 2002 και έκτοτε εκλέχθηκα 4 συνεχόμενες φορές. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον τότε δήμο Νέας Μάκρης (2007-2008) και πρόσφατα Αντιδήμαρχος Μαραθώνα. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Λάμπρου και έχω 2 παιδιά, τον Κίμωνα και την Δήμητρα.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποκτήσει διευρυμένες αρμοδιότητες και η δημοτική αρχή περισσότερες ευθύνες. Η περιοχή μας απλώνεται από τα ορεινά της Αττικής ως την θάλασσα. Για την διαχείριση του τόπου μας απαιτούνται υπερτοπικές δράσεις που θα αφορούν όχι μόνο τα αστικά κέντρα αλλά και τις αγροτικές περιοχές. Χρειάζονται ενιαίες και μελετημένες υποδομές που θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη. Χρειάζεται όραμα στον σχεδιασμό και εμπειρία στην εφαρμογή. Χρειάζεται συνετή διαχείριση πόρων.
Χρειάζεται υποστήριξη στον αγρότη και τον επαγγελματία, στον άνεργο και στο νέο επιχειρηματία, στη μητέρα και το παιδί, στο νέο και τον ηλικιωμένο. Χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε όλοι μαζί σοβαρά και υπεύθυνα για να εκμεταλλευτούμε αποτελεσματικά όλες τις ευκαιρίες που μας προσφέρονται.
Συντοπίτη, συντοπίτισσα,
κρίνω αναγκαίο για την ανάπτυξη του τόπου μας να συνεργαστώ με τον Στέργιο Τσίρκα, επικεφαλής της παράταξης «Πορεία Πράξης», γιατί έχει αποδείξει ότι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και το ήθος που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου.
Σ ‘αυτές τις εκλογές η ψήφος σου είναι καθοριστική. Η ποιότητα ζωής, η ανάπτυξη, η προκοπή είναι στο χέρι μας. Σας ζητώ για άλλη μια φορά την ψήφο σας με μια και μοναδική δέσμευση απέναντί σας. Να μπει ο Δήμος μας σε τροχιά ανάπτυξης και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.