Ροή Ειδήσεων

ΣΥΜΜΑΧΙΑ : Απάντηση στον Αντώνη Δεληχάτσιο, υποψήφιο με τον συνδυασμό Πορεία πράξης.


Με αφορμή «απάντηση» του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αντώνη Δεληχάτσιου στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Λιβαθινός στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: 

1. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχει επιλέξει να μην απαντήσει σε κανενός είδους πρόκληση από οποιονδήποτε συνδυασμό, πολύ απλά γιατί τέτοιου είδους φθηνές πολιτικές πρακτικές είναι οι τελευταίες που χρειάζονται οι ταλαιπωρημένοι πολίτες του Δήμου μας. 
2. Η προπαγάνδα αποτελεί παραδοσιακά όπλο όσων αδυνατούν να συμμετάσχουν σε μια πολιτισμένη παράθεση προγραμμάτων και θέσεων. Το να απομονώνεις, όμως, μια φράση από μια συνέντευξη τριών ωρών και να την παρουσιάζεις όπως σε βολεύει για να ικανοποιήσεις προσωπικά σου απωθημένα, προφανώς ξεπερνάει και τα όρια της προπαγάνδας και αγγίζει τα όρια του… γκεμπελισμού.
3. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ανταπόκριση που βρίσκει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην κοινωνία του Δήμου Μαραθώνα, προκαλεί αμηχανία σε όσους επιχειρούσαν άκομψα τον τελευταίο μήνα να θολώσουν τη σκέψη των πολιτών διαχέοντας ψευδείς πληροφορίες και φήμες που αφορούσαν το συνδυασμό μας, και ακολουθώντας την τακτική των προσωπικών προσβολών εις βάρος του Σπύρου Λιβαθινού. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο μονοπάτι. Δεν αφορά ούτε εμάς, ούτε τους πολίτες του Δήμου.
4. Και επειδή στο πλαίσιο των φημών που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες διαχέονται διάφορα σενάρια που θέλουν τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ να μην εμφανίζει ψηφοδέλτια σε όλα τα Τοπικά Συμβούλια, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα παρουσιάσει στους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ διοίκησης του Δήμου, που είναι αυτονόητο ότι θα περιλαμβάνει συγκεκριμένη πρόταση με συγκεκριμένα στελέχη της για κάθε εκλογή Τοπικού Συμβουλίου. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από … Δούρειους Ίππους που θα επιχειρήσουν να παρουσιαστούν με το μανδύα των δήθεν ανεξάρτητων συνδυασμών. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα συνεχίσει τον πολιτισμένο και γόνιμο δρόμο της ενημέρωσης του πολίτη, της ανταλλαγής απόψεων με φορείς, την δημόσια καταγραφή των τεράστιων προβλημάτων του Δήμου μας στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, που έχει επιλέξει από το ξεκίνημα της προεκλογικής της εκστρατείας. Με την ολοκλήρωση της διαδικτυακής διαβούλευσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού μας θα παρουσιάσει προς αξιολόγηση το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ της για τον Δήμο και τις τέσσερις δημοτικές κοινότητές του. Η ενημέρωση του πολίτη και η καθημερινή προσπάθεια επίλυσης χρόνιων προβλημάτων αποτελούν τους μοναδικούς στόχους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και τη μόνη επικοινωνία που μας αφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.