Ροή Ειδήσεων

Ζουγρή Κιτσέλη Ξένια – Υποψήφια με την “Πορεία Πράξης”


Στη Νέα Μάκρη εγκαταστάθηκα το 2004, η επαφή μου όμως με την περιοχή έχει ξεκινήσει από την παιδική μου ηλικία. Είμαι παντρεμένη με τον Θανάση Κιτσέλη και έχουμε  δύο παιδιά, τον Πάνο 13 ετών και την Μαριάννα 10 ετών. Από τότε μένουμε στην περιοχή της Ανατολής  στη Νέα Μάκρη.
Σπούδασα Operations Management  / Quality Management (ISO)  –  Διαχείριση Εργασιών και  Ποιότητας (ISO) στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (Deree College). Παράλληλα εργαζόμουν  σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία μηχανοργάνωσης εταιρειών (SAP Hellas S.A.)  στα τμήματα Μετάφρασης του Λογισμικού, Υποστήριξης Πελατών , Διαχείρισης Ποιότητας και Παροχής  Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. 
Από το 2004 που παντρεύτηκα, αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με τα παιδιά μου. Βέβαια όταν ένας άνθρωπος έχει μάθει να είναι δραστήριος και να ασχολείται με πολλά, ποτέ δεν επαναπαύεται. Έτσι όταν τα παιδιά ξεκίνησαν το  σχολείο, άρχισε και η ενασχόληση μου με τον Σύλλογο Γονέων στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι Αντιπρόεδρος στην Ένωση Γονέων του Δήμου Μαραθώνα και φέτος είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ν. Μάκρης (Ν. Βουτζά).
Πέρυσι κάποια στιγμή μια πολύ καλή μου φίλη με ρώτησε, «Γιατί προσπαθείς να αλλάξεις τον κόσμο; Γιατί προσπαθείς να τον κάνεις καλύτερο; Αφού βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι.» . Η απάντηση μου ήταν: “Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο”. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο ολόκληρο.  Μπορώ όμως να προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα στην καθημερινή μας ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.
Τα παιδιά μας είναι κάθε ημέρα στα σχολεία τους. Εκεί μορφώνονται, συναντούν τους φίλους τους, παίζουν, μεγαλώνουν. Θέλω να δω τα σχολεία μας, να αλλάζουν, να ομορφαίνουν, να γίνουν πιο σύγχρονα, αλλά και πιο ελκυστικά. Να δίνουν στα παιδιά πολύτιμες γνώσεις και όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη ζωή τους, με σύγχρονες υποδομές και εργαλεία, αλλά και την καθημερινή χαρά που μπορεί να τους δώσει ένα όμορφο και ασφαλές προαύλιο, ένα νέο γήπεδο, ένα όμορφο περιβάλλον. Το ξέρω ότι σας ακούγεται  δύσκολο, ρομαντικό, αλλά θα το προσπαθήσω.
Ποτέ τα προηγούμενα χρόνια δεν με είχε απασχολήσει η πολιτική. Αντικρίζοντας όμως μια πόλη που τελεί υπό κατάρρευση, σε μια περιοχή με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης  θέλω να βοηθήσω με μου τις δυνάμεις. Στην πρώτη μου γνωριμία και συζήτηση με τον κύριο Τσίρκα, πείστηκα ότι μπορούμε να κάνουμε δουλειά, είναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και έχει προτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, πολλή όρεξη και μεράκι για να ασχοληθείς εθελοντικά με τον τόπο όπου ζεις.
Θα συνεχίσω λοιπόν να ασχολούμαι και να προσπαθώ  για τα παιδιά μου και τον τόπο που μένω στο πλάι του Στέργιου Τσίρκα με τον συνδυασμό «Πορεία Πράξης».   
Με εκτίμηση
Ξένια Ζουγρή – Κιτσέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.