Ροή Ειδήσεων

Νίκανδρος Μιχάλης – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Νίκανδρος Μιχάλης – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης” 

Γεννήθηκα στην Αθήνα από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής, εκπαιδευτικούς, το γένος Σωτηρίου. Αριστούχος απόφοιτος του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Αρρένων Αθηνών, φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην συνέχεια έλαβα την ειδικότητα της Παθολογίας.  Απέκτησα την εξειδίκευση της Εντατικολογίας το 2002, ενώ το 2013 εξειδικεύθηκα στην Διαβητολογία.
Με εικοσιπενταετή πλέον εμπειρία στην άσκηση της ιατρικής σε δημόσια Νοσοκομεία, φέρω σήμερα τον βαθμό του Διευθυντή ΕΣΥ και ασκώ τα καθήκοντα μου στο ΚΥ Ραφήνας – Πικερμίου.  Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Μαραγκουδάκη – Νικάνδρου και έχουμε τρία παιδιά. Μόνιμος κάτοικος Νέας Μάκρης και δημότης τα τελευταία 13 χρόνια. 
Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο, τη μουσική, το χορό και το ψάρεμα. Διετέλεσα πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Πολιτιστικές Απόπειρες» για δύο χρόνια και εξακολουθώ να είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Μέλος της εθελοντικής οργάνωσης «Ιατροί του Αιγαίου».
 Διαβιούμε σε έναν τόπο ευλογημένο. Ένα κομμάτι πατρίδας που η γεωμορφολογία του και η θέση του το έχει προικίσει με ζηλευτές και περίσσειες χάρες. Η ιστορία μάς έχει κρατήσει μια ξεχωριστή και περίοπτη θέση στα βιβλία της και οφείλουμε να σταθούμε συνεχιστές άξιοι στις άγραφες επιταγές της. Να προχωρήσει και να αναδειχθεί ο τόπος μας, ο δήμος μας, με σύγχρονους πλέον όρους. Αυτό απαιτούν οι καιροί και οι δημότες. 
Η εμπειρία του Στέργιου Τσίρκα ήταν και είναι εχέγγυο αποτελεσματικότητας. Πιο πολύ όμως στην απόφασή μου να συστρατευθώ στον αγώνα του για την δημαρχία, μέτρησε η αγάπη του για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και η σταθερή, αποδεδειγμένη δέσμευσή του σε μια πορεία πράξεων, ανεξάρτητα από την όποια θέση κατείχε ή κατέχει. 
Άοκνος και θιασώτης των ευρύτερων συμμαχιών και της συναίνεσης, με γνώμονα αποκλειστικά το βέλτιστο και το εφικτό για τον τόπο, έχει ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ρεαλιστικό και αποφασιστικότητα για να το υλοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.