Ροή Ειδήσεων

Ζολοταριώφ Νίκος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης
Ζολοταριώφ Νίκος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης

Ονομάζομαι Νίκος Ζολοταριώφ. Γεννήθηκα το 1971 και μεγάλωσα στον Πειραιά και από το 1995 μετακόμισα στην Σταμάτα Αττικής. Έλαβα με άριστα το πτυχίο μου στην Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση το 1993 από το ΕΚΠΑ και το 1995 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στην Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Ηνωμένου Βασιλείου.
Επαγγελματικά, από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ασχολήθηκα με τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) ως σύμβουλος επιχειρήσεων και επιθεωρητής και από το 2000 έως το 2007 συμμετείχα σε εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων. Το 2008 προσλήφθηκα ως διοικητικός υπάλληλος (ΠΕ) στην τότε Κοινότητα Σταμάτας και μετά τον «Καλλικράτη», από το 2011, τοποθετήθηκα στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας του καλλικρατικού Δήμου Διονύσου.
Το 2008 με τη σύζυγό μου Μαρίνα Μπούσουλα μετακομίσαμε στο Δήμο Μαραθώνα, όπου και διαμένουμε έκτοτε μόνιμα, μαζί με τα δύο παιδιά μας.
Από τον Ιούλιο του 2015 είμαι αποσπασμένος στη Γενική Γραμματεία για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου και από τον Ιούλιο του 2018 ανέλαβα καθήκοντα Προϊσταμένου στο ιδιαίτερο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού.
Είμαι μέλος του Συντονιστικού της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και πιστεύω στην αναγκαιότητα μιας δημοκρατικής και συμμετοχικής Αυτοδιοίκησης που με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων. Συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ με επικεφαλής τον Στέργιο Τσίρκα στη Δημοτική Ενότητα Μαραθώνα, στη συγκρότηση μιας ενωτικής αυτοδιοικητικής προσπάθειας με σκοπό την επανεκκίνηση του Δήμου μας, την ουσιαστική και πραγματική βελτίωση της καθημερινότητάς μας – εν ολίγοις την ανάκτηση της κοινής μας ζωής σε έναν ιστορικό τόπο που οφείλουμε να αξιωθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.