Ροή Ειδήσεων

Χρόνης Χρήστος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Αγαπητοί Φίλοι
Γεννήθηκα το 1972 και μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά όπου και αποφοίτησα από την Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Παύλος» [St. Paul]. Σπούδασα Λογιστική & Χρηματοοικονομική στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ναυτιλιακή και Λιμενική Διοίκηση από το Τμήμα Οικονομικών & Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Επί είκοσι (20) χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως Διοικητικός Υπάλληλος, Οικονομικός Αναλυτής και Λογιστής.
Επίσης, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και την μουσική.
Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου και συγκεκριμένα από τα μέσα της δεκαετίας του ’70, η Νέα Μάκρηήταν αδιάλειπτα για εμένα και τους γονείς μου, τόπος παραθερισμού και διακοπών. Η αγάπη για αυτό τον τόπο, με ώθησε το 2004 στο να τον επιλέξω ως μόνιμη πλέον κατοικία για την οικογένειά μου. Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.
Ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, και μέσω του Συντονιστικού της Δύναμης Πολιτών, ήρθα σε μια πρώτη επαφή με τα κοινά του Τόπου μας. Παράλληλα όμως βρέθηκα αλλά και βρίσκομαι καθημερινά (όπως όλοι μας άλλωστε) αντιμέτωπος με τα έντονα προβλήματα της καθημερινότητας, τις ελλείψεις στις υποδομές και την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής σε ολόκληρη την περιοχή μας. Εμείς όμως, οι πολίτες αυτού του Τόπου, αξίζουμε πολύ περισσότερα! 
Ο Τόπος μας μπορεί και πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Εμείς, οι κάτοικοι σε αυτή την πανέμορφη και ιστορική γωνιά της Αττικής, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αναγεννήσουμε τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε.
Το υπέροχο και μεγάλο παραλιακό μέτωπο, η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η σύντομη πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας και το Αεροδρόμιο αλλά και ο κάμπος του Μαραθώνα και οι νέες τεχνολογίες, είναι οι άξονες όπου μπορεί να κινηθεί η Ανάπτυξη της περιοχής μας. Με σοβαρότητασχέδιοσταθερά βήματα και έργα ουσίας, αλλά πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, μπορούμε να πετύχουμε!
Με συμμετοχή και όραμα, με επικοινωνία και διάλογο, μπορούν να έρθουν τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς, της κάθε κοινωνικής ομάδας και επαγγελματικού κλάδου στο επίκεντρο και να δοθούν άμεσα λύσεις.
Ήρθε λοιπόν η ώρα για ΠΡΑΞΗ! Για να πάρουμε επιτέλους, ΟΛΟΙ εμείς, οι Δημότες, το Δήμο «στα χέρια μας». Για το παρόν και το μέλλον μας.
Ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ με επικεφαλής τον Στέργιο Τσίρκα στο τοπικό συμβούλιο Νέας Μάκρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.