Ροή Ειδήσεων

ΦΩΦΗ ΜΠΑΖΑΝΟΥ Υποψήφια με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Φίλοι και Φίλες,
Όταν κανείς βλέπει τον τόπο που ζει και μεγαλώνει το παιδί του να παρακμάζει μέρα με τη μέρα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναλάβει προσωπική δράση και πρωτοβουλία ενεργούς συμμετοχής στα κοινά. Ως μόνιμη κάτοικος Νέας Μάκρης εδώ και πολλά χρόνια, ενεργή επαγγελματίας της περιοχής και ως μητέρα δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια και να μείνω μακριά από όλα όσα αφορούν τις ζωές μας.
Σε μια εποχή που όλοι μας βασανιζόμαστε από διάφορα προβλήματα , η ανάγκη συμμετοχής μας σε όλα όσα μάς αφορούν γίνεται επιτακτική και απαραίτητη.
Σκεφτόμενη έτσι και εγώ, αποδέχθηκα με χαρά και προθυμία την πρόταση που μού έκανε ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Χατζηγιάννης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να διαβεβαιώσω χωρίς επιφύλαξη ότι μπορεί και θέλει να πάμε τον τόπο ένα Βήμα μπροστά.
Κάνω μαζί του το ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ως υποψήφια Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με την ακλόνητη πίστη ότι ο Νίκος Χατζηγιάννης έχει όραμα, έχει σχέδιο, έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Με πίστη, δουλειά και συνέπεια, Μπορούμε και θα Πετύχουμε πολλά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.