Ροή Ειδήσεων

Κωλλέτης Γιάννης – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972, αλλά αισθάνομαι “Ματιώτης”. Μεγάλωσα στην περιοχή παίζοντας στο γήπεδο της Περικλέους και της Αμπελούπολης, και κάνοντας μπάνιο στο καφενεδάκι της Αργυρής Ακτής. Στην εφηβεία κάναμε βόλτες στο Μάτι, τρώγαμε τυρόπιτες στη “Δήμητρα” και πεϊνιρλί στο φούρνο, πηγαίναμε σινεμά στο “Μαϊάμι” και στη “Ρία” και αργότερα διασκεδάζαμε στο “Platoon”. Έχω δουλέψει σε όλα τα καταστήματα της περιοχής, από παιδί, και αργότερα άνοιξα το δικό μου κατάστημα, την “Souvlakerie”. Κοντολογίς η ζωή μου είναι το Μάτι. Η φωτιά του περασμένου καλοκαιριού άλλαξε την ζωή μας. Κατοικώ, τώρα, στις κατασκηνώσεις και φροντίζω καθημερινά για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Επίσης φροντίζω για την πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών μου, που πιθανώς δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή μέσω του διαδικτύου. Πιστεύω ότι έχω δικαίωμα, και εγώ, στην προσπάθεια και είμαι έτοιμος να αναλάβω ευθύνες στο Τοπικό Συμβούλιο.
Έχοντας ζήσει και εργαστεί όλη μου την ζωή στο Μάτι έχω αναπτύξει δεσμούς με όλη την περιοχή. Την Αμπελούπολη, τον Προβάλινθο, το Νέο Βουτζά, την Αγία Μαρίνα, το Ζούμπερι, τον Άγιο Ανδρέα, την Νέα Μάκρη. Πολλά από τα προβλήματα της περιοχής υπήρχαν και πριν από την φωτιά. Μετά την καταστροφή προστέθηκαν νέα και διογκώθηκαν τα παλαιά.
Από την πρώτη μέρα εντάχθηκα στην Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων του Ματιού (ΣΕΚΜΑ) και αφιέρωσα όλες μου τις δυνάμεις, σε συνεργασία με άλλα μέλη και εθελοντές, στην προσπάθεια να προωθήσουμε λύσεις στα διάφορα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Οι εγκαυματίες χρειάζονται βοήθεια και συμπαράσταση, σπίτια πρέπει να επισκευασθούν και άλλα να χτιστούν από την αρχή. Να φυτέψουμε καινούργια δέντρα για να πρασινίσει η περιοχή. Πρέπει να μαζέψουμε τον αμίαντο, τα σκουπίδια, τα καμένα, τα μπάζα. Πρέπει να κλείσουμε τις λακκούβες στους δρόμους, να γίνει νέα ασφαλτόστρωση, η ακτογραμμή πρέπει να διασωθεί, οι λίγες παραλίες που διαθέτουμε πρέπει να καθαριστούν. Πρέπει να αντικαταστήσουμε το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Πρέπει να τονώσουμε την κίνηση στις επιχειρήσεις της περιοχής. Πρέπει να ξαναγίνει η περιοχή μας παράδεισος. Πρέπει να ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη μας. Το έργο που πρέπει να υλοποιηθεί είναι τεράστιο.
Συναντήθηκα με τον Στέργιο Τσίρκα και μου ανέπτυξε το σχέδιο του για τις πυρόπληκτες περιοχές, για μία πορεία γεμάτη πράξεις. Μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο και την βοήθεια μου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δέχθηκα αμέσως με ενθουσιασμό γιατί θέλω να προσφέρω στο τόπο μου και γιατί πιστεύω ότι έχω και εγώ δικαίωμα στην προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.