Ροή Ειδήσεων

Στρατίκης Σεραφείμ – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1970. Φοίτησα στη σχολή μαθητείας Μοσχάτου του ΟΑΕΔ, απ’ όπου πήρα πτυχίο με ειδικότητα Μηχανοτεχνίτη Αυτοκινήτων του Μηχανολογικού Κλάδου.
Από το 1986 έως το 1990 υπήρξα μέλος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου του Αθηναϊκού.
Από το 1988 έως το 1990, εργάστηκα στη ΔΕΗ ως Μηχανικός αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, παρακολούθησα το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1994.
Εργάστηκα για τέσσερα χρόνια ως οδηγός και από το 1998 είμαι οδηγός – πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ.
Από το 2012, είμαι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βαρνάβα.
Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Μέξη και μένω στο Βαρνάβα.
Έχοντας ήδη διαγράψει μια πορεία στα κοινά για δύο τετραετίες, θέλω με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Πορεία Πράξης» του κ. Στέργιου Τσίρκα, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του Βαρνάβα, του Δήμου Μαραθώνα και των συμπολιτών μου.
Πιστεύω πως κάθε ενεργός πολίτης που διαπιστώνει προβλήματα στο τόπο που ζει, πρέπει να συμμετέχει με όποιο τρόπο μπορεί στην επίλυσή τους και για το λόγο αυτό συνεχίζω να προσπαθώ και να προσφέρω ακούραστα, έτσι όπως κάνω και μέσα από το επάγγελμά μου.
Τόσο ο Βαρνάβας όσο και ο Δήμος Μαραθώνα συνολικά, είναι ένας πανέμορφος τόπος με πολλά προβλήματα που χρειάζεται ανθρώπους για να παλέψουν γι’ αυτά και συστρατεύομαι με τον κ. Τσίρκα και την «Πορεία Πράξης» για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.
Στρατίκης Σεραφείμ (Μάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.