Ροή Ειδήσεων

Σακελλάρη Νάνσυ – Υποψήφια με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα το 1980 στον Μαραθώνα όπου και μεγάλωσα. Σπούδασα Λογιστικά, εργάστηκα στην Αγροτική Τράπεζα στον Δήμο Μαραθώνα, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και τώρα στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα ασχολούμαι με τον Πολιτισμό και συγκεκριμένα με την Διδασκαλία Παραδοσιακών χορών 20 χρόνια τώρα στον Δήμο Μαραθώνα σε συλλόγους και σχολεία της περιοχής. Συμμετέχοντας όλα αυτά τα χρόνια στις περισσότερες εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Η αγάπη μου για τον τόπο μου με έκανε να συμμετέχω στις ερχόμενες εκλογές και να είμαι δίπλα στον συνδυασμό Πορεία Πράξης και στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, έναν άνθρωπο έμπειρο με γνώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο στόχος μου είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής. Επίσης η ανάδειξη της δουλειάς των συλλόγων που πασχίζουν μόνοι τους και χάρις στο μεράκι των μελών τους, αλλά χωρίς βοήθεια. Στόχος όλων μας, η ιστορία και ο πολιτισμός του τόπου μας να προσελκύσει τον κόσμο, ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς.
Με την Πορεία Πράξης θα κάνουμε πράξη όλα όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο που αγαπάμε, σαν νέος άνθρωπος ζητάω να μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια.
Με εκτίμηση
Σακελλάρη Νάνσυ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.