Ροή Ειδήσεων

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΚΗΣ) ΕΜΜΕΗΣ Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Ο Χαράλαμπος (Μπάκης) Εμμεής γεννήθηκε στη Νέα Μάκρη και είναι μικρασιατικής καταγωγής. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας. 
Φοίτησε επίσης στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας. Μιλάει την αγγλική γλώσσα. Εργάσθηκε επί τρία χρόνια στο Μαϊάμι Φλόριδα των ΗΠΑ και στον Άγιο Δομίνικο Καραϊβικής. Επιστρέφοντας από το εξωτερικό δημιούργησε λογιστικό γραφείο στην Νέα Μάκρη. Υπήρξε επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του τέως Δήμου Νέας Μάκρης και αργότερα του ενιαίου Δήμου Μαραθώνος, με πολλές αρμοδιότητες. 
Διετέλεσε Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής. Σήμερα, με την μακρόχρονη εμπειρία του εγγυάται την γρήγορη επαναφορά του Δήμου στην κανονικότητα. 
Ο ίδιος σημειώνει : 
“Φίλες και Φίλοι, Αγαπητοί Δημότες, Εμείς του Συνδυασμού “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”, με επικεφαλής το Νίκο Χατζηγιάννη, με αίσθημα ευθύνης και αγάπη για το Δήμο μας, αποφασίσαμε να ριχτούμε στη μάχη για να δώσουμε σε εσάς στους δημότες μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ένα παρόν και ένα μέλλον. Πολλά χάθηκαν για το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια. Φίλες και Φίλοι, Θεωρώ ότι η ενασχόληση στα κοινά είναι υποχρέωση κάθε πολίτη ! Μέσα από αυτή την υποχρέωση και την επιστολή, σάς ανακοινώνω επίσημα ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές ! Θα κάνουμε αγώνα για να αλλάξουμε τον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας, θα κάνουμε αγώνα, γιατί φιλοδοξία μας είναι να κάνουμε μία μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα, για να λειτουργήσει ο δημότης, ο καθημερινός απλός άνθρωπος σαν πηγή εξουσίας και σαν πηγή αποφάσεων. Και εμείς να είμαστε κοντά του με συνέπεια, με σταθερότητα, με ήθος και αγάπη και πάντα με ανοιχτές τις πόρτες. Η Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι ο κύριος φορέας ανάπτυξης του Δήμου μας. Να είναι ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας αλλά και διεκδίκησης – και φυσικά υπεράσπισης – των συμφερόντων του Δημότη. 
Φίλες και Φίλοι, Ζητάμε την ψήφο σας γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε ! Έχουμε το μεράκι, έχουμε την θέληση, έχουμε όρεξη για δουλειά, έχουμε την πείρα των παλαιών στελεχών και την γνώση των νέων που συμμετέχουν στο Συνδυασμό “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”. Γι αυτό βάλτε με την ψήφο σας τελεία στην θέση της αδράνειας και της απομόνωσης ! Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά ! 
Δώστε μας την εντολή !! Σάς υπόσχομαι ότι δεν θα μετανοιώσετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.