Ροή Ειδήσεων

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΪΟΣ Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Ο Χρήστος Βάιος γεννήθηκε στην Ελασσόνα Λάρισας και ζει μόνιμα στην Νέα Μάκρη από το 1981. Είναι πτυχιούχος Τουριστικών Επαγγελμάτων και Διοίκησης Οικονομίας, μέλος του Συλλόγου Θεσσαλών.
Εργάστηκε με επιτυχία επί σειρά ετών σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα, καθώς και σε επιχειρήσεις εστίασης. Το 2009 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με την Δημοκρατική Αναγέννηση του Στέλιου Παπαθεμελή.
Η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές οφείλεται “στην αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο που πιστεύω ότι έχει παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια. Οι παραλίες μας χρειάζονται αναβάθμιση χωρίς την καταστροφή του φυσικού κάλλους. Λείπουν επίσης βασικές υποδομές, όπως ο βιολογικός καθαρισμός και σύγχρονα δίκτυα ύδρευσης, ενώ το οδικό δίκτυο είναι φθαρμένο και ανεπαρκές. Κάνω το Βήμα μου με τον Συνδυασμό του Νίκου Χατζηγιάννη, γιατί πιστεύω σε αυτόν και στις δυνατότητές του. Και διότι βλέπω μία ομάδα που αύριο μπορεί και ξέρει να πάει την πόλη μας μπροστά. Σάς καλώ να κάνετε και σεις μαζί μας το ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.