Ροή Ειδήσεων

ΤΑΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Ο Αναστάσιος (Τάσος) Οικονομόπουλος έχει σπουδές στον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας και είναι κάτοχος Msc στον τομέα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Μιλάει την Αγγλική Γλώσσα. 
Σήμερα είναι Λέκτορας Εφαρμογών στο Τμήμα Λογιστικής -Χρηματοοικονομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Στο παρελθόν έχει διατελέσει Καθηγητής Εφαρμογών της ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΚΟΝΟΜΙΑΣ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος (2013-2017) και Καθηγητής Εφαρμογών ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ στο ΤΕΙ Χαλκίδας (1996-2013). Έχει διατελέσει βοηθός διδακτικού προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης του Υπ. Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης. Έχει εργαστεί ως στέλεχος και διαχειριστής σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην διοίκηση και οικονομική ανάπτυξη των Μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων και επίσης στην στρατηγική τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μαραθώνα. 
Από το 2014 είναι μέλος Δ.Σ. Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Μαραθώνα και μέλος Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα. 
Έχει γράψει δέκα και πλέον σημειώσεις μαθημάτων ή και εξειδικευμένες για τους φοιτητές του ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Έχει μιλήσει στο συνέδριο ̈INERNATIONAL CONFERENCE ATHENS-GREECE ON TOYRISM & HOSPITALITY MANAGEMENT και έχει παρουσιάσει το θέμα Regional Sustainable Tourism Development. The case of Marathon municipality που αφορούσε την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μαραθώνα με ήπιες εναλλακτικές μορφές τουρισμού και επίσης το 2017 έχει μιλήσει σε ημερίδα για το Branding name Marathon. 
Σήμερα είναι ενεργό μέλος εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου Μαραθώνος και εν ενεργεία Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ρουμελιωτών Βορειοανατολικής Αττικής. 
Μόνιμος κάτοικος της Νέας Μάκρης από το 1990, παντρεμένος με την Μάτα Δρούτσα με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ραλλού – Μαριάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.