Ροή Ειδήσεων

Στάμου Πέτρος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Βαρνάβα Αττικής. Είναι παντρεμένος με την Γαρυφαλλιά Μέξη και έχει δύο παιδιά. Είναι αγρότης, πωλητής Λαϊκών αγορών. Τελείωσε το Λύκειο Καπανδριτίου το 1989. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις.
Το 1998 εκλέχθηκε για πρώτη φορά κοινοτικός σύμβουλος και την περίοδο 2001-2002 διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Κοινότητα του Βαρνάβα. Οι κάτοικοι του Βαρνάβα τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους μέχρι και σήμερα στον Καλλικρατικό δήμο Μαραθώνα. Από τον Οκτώβριο του 2016 είναι Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Τετράπολις.
Φίλες και φίλοι,
Η πόλη μας είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εγκατάλειψης, ο δήμος μας παρά τα πολλά δυνατά του σημεία δεν έχει ταυτότητα κι αν περιμένουμε λύσεις από άλλους, τότε μάλλον κάτι κάνουμε στραβά. Αν μετά από όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούμε να καθόμαστε σπίτι, απαξιώνοντας γενικώς και αορίστως τους πάντες και τα πάντα, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Πρέπει να δώσουμε σε κάθε Δημοτική Ενότητα τα εφόδια που χρειάζεται να αναπτύξει τις δικές της, ιδιαίτερες δυνατότητες. Όλοι μαζί σε μια ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ μαζί με τον Στέργιο Τσίρκα θα δώσουμε την μάχη και να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.