Ροή Ειδήσεων

Συνάντηση Γ. Σγουρού με τον Στέργιο Τσίρκα και τον συνδυασμό "Πορεία Πράξης"


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Δήμο Μαραθώνα, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλους τους Δήμους της Αττικής προκειμένου να συζητήσει και να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν. 
Η επίσκεψη του στον Δήμο πραγματοποιήθηκε πρώτα με τον συνδυασμό «Πορεία Πράξης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πορεία Πράξης». 

Επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών και το ΧΥΤΑ
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε από τον Στέργιο Τσίρκα η πλήρης αδιαφορία της πολιτείας στο θέμα των πυρόπληκτων, μίλησε για την επιτακτική ανάγκη να δοθούν άδειες ανοικοδόμησης και αποζημιώσεις ώστε οι συμπολίτες μας να επανέλθουν στην κανονικότητα. Επιπλέον, έγινε αναφορά στο μεγάλο οικολογικό έγκλημα που γίνεται στο Γραμματικό με τον ΧΥΤΑ, και ο Γιάννης Σγουρός αναγνώρισε ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει και δήλωσε ότι ο φάκελος του ΧΥΤΑ θα ανοίξει και θα επανεξεταστούν τα πάντα από μηδενική βάση.
 Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν από την «Πορεία Πράξης» οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Νίκος Ευαγγελόπουλος, Γιάννης Κωλέττης, Χρήστος Στάμου, Γιάννης Κουζάκος και Γιώργος Μιχαήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.