Ροή Ειδήσεων

Έλενα Σπανού - Υποψήφια με το "Βήμα στο Μέλλον" του Νίκου Χατζηγιάννη


Ανακοινώνω την στήριξή μου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα Νίκο Χατζηγιάννη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όπου θα πάρω μέρος σαν υποψήφια Σύμβουλος από την περιοχή Βαρνάβα Αττικής.
Επέλεξα με την οικογένειά μου να ζήσω στον Βαρνάβα, θεωρώντας ότι η περιοχή αυτή αποτελεί ένα από τα ομορφότερα μέρη της Αττικής.
Πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ξεχωριστό κομμάτι πέρα από κάθε πολιτική τοποθέτηση, για το καλό του τόπου.
Ο Δήμος Μαραθώνος τα τελευταία χρόνια παρουσίασε σημάδια παρακμής και εγακτάλειψης. Η απειλούμενη οικολογική καταστροφή του τόπου μας από την ενδεχόμενη λειτουργία του ΧΥΤΑ/Υ Μαραθώνος με κινητοποίησε ιδιαίτερα.
Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Νίκο Χατζηγιάννη γιατί είμαι βέβαιη ότι είναι ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο Μαραθώνος σε ανάκαμψη.
Ως Ταγματάρχης εν αποστρατεία του Ελληνικού Στρατού υπηρέτησα με αφοσίωση τα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδος μας και αδυνατώ να μείνω ανενεργής στην μάχη κατά της υποβάθμισης του Βαρνάβα και ολόκληρου του Δήμου.
Κάνω και εγώ το Βήμα με τον Νίκο Χατζηγιάννη. Κάνω το Βήμα στο Μέλλον. Με την πίστη και την αισιοδοξία ότι η επόμενη μέρα θα βρει στο τιμόνι του Δήμου έναν νέο άνθρωπο, μορφωμένο και οικογενειάρχη, με σεβασμό στον συνάνθρωπο και όραμα για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.