Ροή Ειδήσεων

Επίσκεψη του Γιάννη Σγουρού στα γραφεία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


Τα γραφεία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στη Νέα Μάκρη, επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης – στο πλαίσιο της περιοδείας τους σε Δήμους της Ανατολικής Αττικής – ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και συνεργάτες του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».
Ο κ. Σγουρός συζήτησε για μία ώρα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα – και στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ – όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, με τον κ. Λιβαθινό να θέτει επί τάπητος τις ανάγκες αποκατάστασης των πυρόπληκτων και τις απαιτούμενες δράσεις που πρέπει να λάβουν άμεσα χώρα, προκειμένου το Μάτι και ο Νέος Βουτζάς να επουλώσουν τις πληγές που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ υπογράμμισε την αναγκαιότητα επίσπευσης της αποκατάστασης των ζημιών και της ανοικοδόμησης των κατοικιών, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στις οικίες τους.
Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα ΧΥΤΑ, με τον Σπύρο Λιβαθινό να εκφράζει – για πολλοστή φορά – την κάθετη αντίθεσή του στη λειτουργία ενός παράνομου έργου που θα προκαλέσει ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, όχι μόνο στο Δήμο Μαραθώνα, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.