Ροή Ειδήσεων

Πανταλέων Γιώργος – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”

Συνδημότισσες και Συνδημότες
Γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στη Νέα Μάκρη, στην οποία δραστηριοποιούμαι και επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Διατέλεσα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νέας Μάκρης, Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Μάκρης αλλά και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Μαραθώνα.
Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την φιλοζωία (ιδιαίτερη αγάπη στην προστασία των αδέσποτων), τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με οδήγησαν στην ενασχόληση μου με τις Δημοτικές εκλογές. Βασικός μου στόχος μετά τα 5 χαμένα χρόνια που πέρασαν είναι η ανάπτυξη της περιοχής μας για την οποία έχω σκοπό να δουλέψω σκληρά.
Το ενωτικό πνεύμα, το όραμα, η εμπειρία, η εργατικότητα και η εντιμότητα του Στέργιου Τσίρκα στο πέρασμα των χρόνων αποτελούν για εμένα εγγύηση για το μέλλον της περιοχής μας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους αποδέχτηκα με χαρά την άκρως τιμητική πρόσκληση του Στέργιου Τσίρκα να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ.
Είναι πραγματικά ώρα ευθύνης ώρα εμπιστοσύνης.
Μετά τιμής
Πανταλέων Κων. Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.