Ροή Ειδήσεων

Σακαρίκου Φωτεινή – Yποψήφια με την “Πορεία Πράξης”

Η Φωτεινή Σακαρίκου γεννήθηκε το 1985 στον Μαραθώνα. Η καταγωγή της και από τους δύο γονείς είναι από την Καρδίτσα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργιο Καραγιάννη, έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, 1 κόρη και 2 γιούς, κατοικούν τα τελευταία δέκα χρόνια στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης όπου διατηρούν και το οπωροπαντοπωλείο “Οσα γη φύει”.
Το 2007 αποφοίτησε από τα ΤΕΙ Αθηνών, όπου για 4 χρόνια φοίτησε στο τμήμα Επισκεπτών και Επισκεπτριών Υγείας της ΣΕΥΠ. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο παθολογικό και θωρακοχειρουργικό τμήμα  του νοσοκομείου ¨Σωτηρία¨ καθώς και στο ΙΚΑ Λεωφ. Αλεξάνδρας πάνω στον τομέα των παιδικών εμβολίων και της φροντίδας των παιδιών.
Κατά την φοίτηση της υπήρξε μέλος της ομάδας νέων της ελληνικής εταιρίας οικογενειακού προγραμματισμού. Συμμετείχε σε ημερίδες για τα προβλήματα των νέων καθώς και σε προγράμματα προληπτικής οδοντιατρικής στα παιδιά.
  • Είναι κάτοχος πτυχίου Cambridge καθώς και πιστοποιητικού γνώσεις χειρισμού Η/Υ.
  • Το 2008-2009 εργάστηκε στα γραφεία κινήσεως του Υπουργείου υγείας και πρόνοιας.
  • Το 2009-2011 ήταν πρόεδρος του συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής ¨Ο Άγιος Θωμάς¨.
  • Είναι επίσης απόφοιτη σχολής κομμωτικής τέχνης καθώς και σχολής μακιγιάζ.
Με αίσθημα ευθύνης και προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας, αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του κου Τσίρκα, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα και βλέπω στο πρόσωπο του την εντιμότητα, την δυναμικότητα, την υπευθυνότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία για τα ζητήματα ενός Δήμου,  προσόντα που καταστούν επάξιο αυτόν τον άνθρωπο ως Δήμαρχο, τον δικό μας Δήμαρχο.
Για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ αποζητώ ένα καλύτερο αύριο, μία νέα αρχή.
Με ομαδικότητα, επιμονή και μεθοδικότητα επιδιώκω να θέσουμε προτεραιότητες και στόχους, όπου υλοποιώντας τους μπορούμε να καταφέρουμε να φέρουμε την άνθιση στον τόπο μας. Να ζούμε σε έναν Δήμο στολίδι, για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Ως υποψήφια σύμβουλος και κάτοικος αυτού του Δήμου θέτω για την καθημερινότητα μας και για μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, κάποιες βασικές προτεραιότητες όπως, δρόμους ακίνδυνους και προσβάσιμους, ανακατασκευή των παιδικών χαρών ώστε να είναι κατάλληλες για το καθημερινό παιχνίδι των παιδιών μας, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους, ενέργειες που αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος, καινοτόμες ιδέες στα πολιτιστικά ζητήματα (π.χ. οργάνωση εκδηλώσεων στις διάφορες αργίες και εορτασμούς), υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας (ανάπτυξη τοπικών επιχειρήσεων).
Είναι λοιπόν ώρα ευθύνης, ώρα εμπιστοσύνης μέσω της «Πορείας Πράξης» να ακούμε την φωνή των πολιτών, να ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα αλλά και παράπονα τους, να είμαστε στο πλευρό τους και να προσφέρουμε με τον πιο δυνατό τρόπο έργο.
Έργο με πράξεις και όχι με λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.