Ροή Ειδήσεων

"Πνίγεται" o Δήμος Μαραθώνα;

Αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα αφού μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση οι δρόμοι μετατρέπονται σε λίμνες με νερά – στην καλύτερη περίπτωση .
Έντονες διαμαρτυρίες έχουν υπάρξει ακόμη και έξω από σχολικά κτίρια που θα έπρεπε να υπάρχουν υποδομές και σωστές προβλέψεις προκειμένου να διευκολύνουν τους γονείς και κυρίως τα μικρά παιδιά στην ασφαλή και ομαλή διέλευσή τους.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Λασπολακούβες «κρυμμένες» σχεδόν σε κάθε δρόμο, περιμένοντας τους ανυποψίαστους πολίτες που προσπαθούν απλά να διασχίσουν τον δρόμο. 
Το περπάτημα στους δρόμους του Δήμου Μαραθώνα φαντάζει ακατόρθωτο κυρίως σε περιόδους με έντονες βροχοπτώσεις – και μετά από αυτές. 
Ωστόσο για τις λακκούβες στα οδοστρώματα αναμένουμε την χρηματοδότηση της περιφέρειας δυστυχώς μόνο για μπαλώματα . 
Για να δούμε πόσο θα αναμένουμε ;;;

Ανησυχητική είναι η κατάσταση που επικρατεί έξω από τον νεόδμητο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη.

Σχετικό άρθρο είχε φιλοξενηθεί από την εφημερίδα και πριν από περίπου 1 χρόνο και σήμερα, 1 χρόνο μετά η κατάσταση μάλλον μοιάζει να χειροτερεύει!

Υπενθυμίζουμε ότι από πέρυσι αναφέρουμε ότι η κατάσταση του δρόμου έξω από τον βρεφονηπιακό σταθμό είναι καταστροφική για τα αυτοκίνητα και δεν υπάρχει μελέτη για την εναλλακτική προσέλευση των παιδιών χωρίς να χρειάζεται τα οχήματα να διέρχονται του δρόμου αυτού. 
Από πέρυσι έως φέτος η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι τοποθετήθηκε μια σήμανση στοπ και ένας καθρέφτης και τίποτε άλλο.
Στον δρόμο αυτό επίσης δεν υπάρχει διέξοδος για πυροσβεστικά οχήματα και ΕΚΑΒ σε περίπτωση που χρειαστεί.
Μετά από επικοινωνία των γονέων μας αναφέρθηκε ότι υπήρξε και καταστροφή ελαστικών αυτοκινήτου κατόπιν διέλευσης του από τον συγκεκριμένο δρόμο.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.