Ροή Ειδήσεων

Mάρτυρας υπεράσπισης παρευρέθηκε στο δικαστήριο ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣΣτις 22 Φεβρουαρίου του 2019 στο Πταισματοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε το κατηγορητήριο που αφορούσε την υπόθεση για την έλλειψη των σχετικών πιστοποιητικών για την πυρασφάλεια του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Μαρίνας.Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο διευθυντής του Σχολείου κ Κώστας Πατούρης.

   O Στέργιος Τσίρκας παρευρέθηκε στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπερασπίσεως του διευθυντή από ηθική υποχρέωση όπως δήλωσε και θα είναι πάντα στην διάθεση για όποιον άλλον τον χρειαστεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

  Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υποθέσεως προκειμένου οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να έχουν τον απαραίτητο  χρόνο να εκδώσουν τα σχετικά πιστοποιητικά πυρασφάλειας.

 Για το ίδιο θέμα θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες τέτοιες δίκες που θα αφορούν και άλλα Σχολεία του δήμου Μαραθώνα, καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυρασφάλειας.

   Δυστυχώς και σε αυτό το αυτονόητο ζήτημα ο Δήμος δεν έχει κάνει τίποτα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών και των διδασκόντων.

    Ο Στέργιος Τσίρκας δήλωσε ότι είναι υποχρέωση του Δήμου να εκδίδονται αυτά τα πιστοποιητικά για την ομαλή και την ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Αδιαφορία στο θέμα αυτό ή ολιγωρία δεν πρέπει να υπάρχει. Πρέπει άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία να εκπονήσει τις σχετικές μελέτες.

ΠΗΓΗ : 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.