Ροή Ειδήσεων

Mε μεγάλη επιτυχία oλoκληρώθηκε η ετήσια χoροεσπερίδα του MEΣMAΜε προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στη Ταβέρνα Ραμνούς στο Μαραθώνα. Παρευρέθησαν σημαντικά πολιτικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας όπως ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Λάσκος, ο Χρήστος Στάμος Δημοτικός Σύμβουλος – Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου-Πρώην Πρόεδρος ΜΕΣΜΑ, ο Άγγελος Λένας Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας  Μαραθώνα-Πρώην Πρόεδρος ΜΕΣΜΑ, ο Στέργιος Τσίρκας Δημοτικός Σύμβουλος -Υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα, η Τάνια Παππά Δημοτικός Σύμβουλος, ο Πέτρος Αλεξανδρής Δημοτικός Σύμβουλος, ο Βασίλης Δελαγραμμάτικας  Δημοτικός Σύμβουλος, ο Αλέξανδρος Αστρινάκης Δημοτικός Σύμβουλος – Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, ο Ευάγγελος Σωτηρίου Δημοτικός Σύμβουλος, η Δήμητρα Λαμπαρού Δημοτικός Σύμβουλος, ο Γιώργος Μπέλος Κοινοτικός  Σύμβουλος - πρώην πρόεδρος του ΜΕΣΜΑ, ο Νίκος Κουρουνάκος Κοινοτικός  Σύμβουλος, ο Ευάγγελος Κυπαρίσσης Πρόεδρος Ενωσης Γονέων Μαραθώνα - Υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα και ο Γιάννης Παππάς-Πρώην Πρόεδρος ΜΕΣΜΑ. Ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Λιβαθηνός δεν παρέστει όπως είχε προγραμματίσει, λόγω πένθους.
 Μετά τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Δ.Σ. του ΜΕΣΜΑ ακολούθησαν οι βραβεύσεις της χρονιάς. Εκπρόσωπος της Κιβωτού του Κόσμου παρέλαβε τιμητική πλακέτα προς τιμήν του Πάτερ Αντώνιου, ιερέα και ιδρυτή της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», για το εξαιρετικό εθελοντικό του έργο που επιτελεί για τα άπορα και εγκαταλελειμμένα παιδιά. Συγκινητικό ήταν το κλίμα για την ανδρική ομάδα μπάσκετ που βραβεύτηκε για την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ 2017-18 και μαζί της μέλη της οικογένειας του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη παρέλαβαν τιμητικό βραβείο για τη συμμετοχή του αδικοχαμένου αθλητή στην άνοδο της ομάδας. Ακολούθησαν βραβεύσεις της ομάδας μπάσκετ παίδων 2018 για τη κατάταξή τους στις 32 καλύτερες ομάδες και των κορασίδων βόλεϊ για τη κατάταξή τους στις 24 καλύτερες ομάδες. Βραβεύτηκαν επίσης οι επιτυχόντες για το 2018 στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τιμητικό έπαινο παρέλαβε και η προπονήτρια της ρυθμικής του συλλόγου, Λιάνα Κάτσα, για τη 2η θέση της αγωνιστικής ομάδας στο Cosmogym 2018. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο 6χρονος ταλαντούχος Στέλιος Κερασίδης που βραβεύτηκε για τις παγκόσμιες διακρίσεις του στο πιάνο. Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν και ο Ντάσης Παναγιώτης για την συμβολή του στο άθλημα του μπάσκετ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ για τη προσφορά τους προς το σύλλογο.
Ακολούθησαν παραδοσιακοί και κρητικοί χοροί από τις ομάδες χορού του συλλόγου που ξεσήκωσαν το κόσμο και μαζί με τους Λυράρη Γρηγόρη Αλυσσανδράκη και Λαουτιέρη Τριαντάφυλλο Μανωλέμη που αποθέωσαν τη βραδιά. Άφθονο και γευστικότατο ήταν φαγητό και κρασί από τη ταβέρνα Ραμνούς που περιποιήθηκε πάνω από 200 άτομα.
Ευχαριστούμε πολύ το ΑΟ Γραμματικού για τη παρουσία του καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.