Ροή Ειδήσεων

Kαραγιάννης Nικόλαος – Yποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”

Γεννήθηκα το 1972 στην Αθήνα, και μεγάλωσα στην παραλία του Μαραθώνα, όπου και πέρασα μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου.
Το 2000 παντρεύτηκα με την Μανώλη Ευαγγελία και απέκτησα δύο γιούς 10 και 17 χρονών σήμερα. Μετακόμισα στην Νέα Μάκρη όπου και διαμένω τα τελευταία 19 χρόνια.
  • Aπόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μαραθώνα.
  • 1994 έως 2007 congress manager στην πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία ROCHE Hellas.
  • 2007 έως 2012 technical manager στην εταιρεία ΔΩΤΩ ΑΕ.
  • 2012 έως και σήμερα διευθυντής στην εταιρεία OPUS marketing services που εδρεύει στην Νέα Μάκρη και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα αναλαμβάνοντας διαφημιστικές εφαρμογές.
  • Κάτοχος διπλωμάτων International Forum Training and Consulting Ltd (Marketing 2004 – Logistic 2005 – Δημόσιες Σχέσεις 2006)
Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με ώθησε στο να έχω την τιμή να προεδρεύω του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΟ Εθνικός Νέας Μάκρης τα τελευταία τρία χρόνια, με αρκετές επιτυχίες, χτίζοντας γερές βάσεις για το μέλλον του αθλητισμού της περιοχής μας.
Αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση και την αγάπη μου για τον τόπο, κατασκευάζω το εκθεσιακό περίπτερο στην MARATHON EXPO” τα τελευταία τρία συνεχόμενα χρόνια, καθώς επίσης και την χορηγική υποστήριξη στην υλοποίηση των εκδηλώσεων του 5ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα, ως ευγενική χορηγία.
Σκοπός της ενεργοποίησής μου στα κοινά του τόπου δεν είναι άλλος από το να συνδράμω κι εγώ στην καλύτερη και εγκυρότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που μαστίζουν την περιοχή μας τα τελευταία χρόνια.
Οι τρεις λέξεις που αντιπροσωπεύουν την προσπάθεια αυτή είναι:
ΠΛΑΝΟ, ΜΕΘΟΔΟΣ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.