Ροή Ειδήσεων

Πλήθος Κόσμου στην Kοπή Πίτας 2019 για το Toπικό της Nέας Δημοκρατίας στη Nέα Μάκρη


Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το τοπικό της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Μαραθώνος σε παραλιακό μαγαζί της Νέας Μάκρης.
Παρουσία πλήθους κόσμου, τοπικών παραγόντων και υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου καθώς και πολιτευτών τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, διεξήχθη μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους και όχι μόνο.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου Στέφανου Θεοδωρίδη:

"ΦΙΛΕΣ και ΦΙΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ 
Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την συγκλονιστική σας παρουσία στην κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , μια παρουσία η οποία προϊδεάζει ότι ο επόμενος Πρωθυπουργός θα είναι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. 
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για την παρουσία τους, τους βουλευτές Γ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ - Μ. ΒΟΡΙΔΗ - Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΕΛ. ΒΟΖΕΜΠΕΡΚ και ΚΑΝΤΕΡΕ, και βέβαια τον σίγουρα επόμενο Περιφερειάρχη Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ. 
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΒΑ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΡ. ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ όπως και την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ κα. ΒΛΑΧΟΥ επίσης όλους τους υποψηφίους πολιτευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Φωτογραφικό Υλικό Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.