Αλεξανδρή Μαρία – Υποψήφια με την “Πορεία Πράξης”


Η Μαρία γεννήθηκε στην Νέα Μάκρη το 1975. Είναι απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Νυν ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ) και εργάστηκε πάνω στον κλάδο για 14 και πλέον χρόνια. Ανέκαθεν ανήσυχο πνεύμα, στην πορεία της επαγγελματικής της πραγμάτωσης, έλαβε εκπαίδευση στα εικαστικά, την διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τον Πολιτισμό, τον Θεματικό Τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την Κοινωνική Οικονομία. Θερμή υπέρμαχος του «εμείς», το 2015 και μέσα από το πρόγραμμα ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ του Δήμου μας, ίδρυσε τον Κοινωνικό Φορέα Κ.Α.Λ.Ο. SILICIUM όπου μέχρι και σήμερα κατέχει την θέση του προέδρου, ενώ το 2018 μετέχει ως ιδρυτικό μέλος στην δημιουργία του ΣΚΕΤΑΑ (Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής).
Η ενασχόληση της με τα κοινά έχει αρχίσει από το 2010, αλλά στην πορεία την απορρόφησε η δημιουργική της ενασχόληση με την Κοινωνική Οικονομία. Η τελευταία όμως πενταετία με τα γνωστά αποτελέσματα της προηγούμενης διοίκησης για τον τόπο μας, την έκανε να αισθανθεί πως οφείλει να συμμετάσχει για να επιστρέψουμε «όχι μόνο στην κανονικότητα» όπως τονίζει, «αλλά και στην ανάπτυξη».
«Τα τελευταία πέντε χρόνια παρακολουθούσα με έκπληξη, αγανάκτηση και αποτροπιασμό την «αποκαθήλωση» του ιστορικού μας Δήμου. Την σταδιακή υποβάθμιση του. Σε έναν ιστορικό Δήμο, με ένα όνομα γνωστό και αναγνωρίσιμο στα πέρατα της γης, οι δημότες του πνίγονται στα σκουπίδια, στα χόρτα, φεύγουν οι δημόσιες υπηρεσίες από κοντά τους και οι τουρίστες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή εσόδων για τον τόπο μας, δεν βρίσκουν τους αρχαιολογικούς χώρους….. Επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ» και τον Στέργιο Τσίρκα, για αυτό ακριβώς που λέει το όνομα του συνδυασμού μας. Γιατί ο Στέργιος είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει ΠΡΑΞΗ το όραμα που μοιραζόμαστε για έναν Δήμο περήφανο και ξακουστό όσο και το όνομα του

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. WEBSOLUTIONS © ZICON