Ροή Ειδήσεων

Μεγάλο οδικό έργο βελτίωσης του άξονα Δροσιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη


Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός που αφορούσε τη βελτίωση του οδικού άξονα Δροσιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη. Το κόστος του έργου είναι 33,5εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ).


Πρόκειται για έργο οδοποιίας απο τα δημοφιλέστερα στον κόσμο των κατασκευών.Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση 15,5 χλμ. της επαρχιακής οδού Διονύσου – Νέας Μάκρης. Τα 3,71 χλμ. αφορούν σε βελτίωση των αστικών τμημάτων Διονύσου και Νέας Μάκρης, ενώ τα υπόλοιπα 11,79 χλμ. αφορούν στη βελτίωση του ενδιάμεσου υπεραστικού τμήματος.
Ο Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής και η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Μέσα από την διαδικασία του διαγωνισμού η εταιρεία που μειοδότησε ήταν η Ελληνική Υδροκατασκευή προσφέροντας έκπτωση της τάξεως του  62,3%. Δεύτερη ήρθε η εταιρεία ΟΔΟΣ ΑΤΕ με 47,54% και τρίτη η ΤΟΗ ΑΒΕΤΕ με 45,31%.
Η δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου και η αποσφράγιση των προσφορών έγινε στις 19. Η διάρκεια της σύμβασης έχει οριστεί σε 24 μήνες.
 Ένα σημαντικό έργο για την Ανατολική Αττική, τα Βόρεια Προάστια αλλά και συνολικά για την Περιφέρεια Αττικής.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.