Ροή Ειδήσεων

Θησεας Νέας Μάκρης : Αυτοί είναι οι λόγοι που ακυρώνουμε την ετήσια χοροεσπερίδα μας


Δ.Σ ΘΗΣΕΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Μετά τη χθεσινή τοποθέτηση μέσω των social media του προέδρου μας Αναστάσιου Γιακουμή το Δ.Σ του ΘΗΣΕΑ Ν.ΜΑΚΡΗΣ σας παραθέτει επισήμως τους λόγους μη διεξαγωγής της ετήσιας χοροεσπερίδας μας μετά από ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου μας:
1. Δεν θέλουμε η γιορτή μας να πραγματοποιηθεί μόλις λίγους μήνες μετά την τραγωδία που βιώσαμε στο τόπο μας και τις συνέπειες της σε όλα τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες της περιοχής μας που προσπαθούν από το υστέρημά τους να βοηθήσουν τον σύλλογο μας .
2. Δεν θέλουμε η γιορτή μας να γίνει βήμα προεκλογικού αγώνα χωρίς να κακολογούμε κανέναν γι αυτό, απλώς όπως με προσωπικά έξοδα και μεγάλο κόπο παλεύουμε 4 χρόνια τώρα χωρίς καμία βοήθεια έτσι θέλουμε να τελειώσουμε τη φετινή μας ποδοσφαιρική χρονιά με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια.
3. Το έσοδα που θα είχαμε από την εκδήλωση για τον σύλλογο μας θα καλυφθούν από το ΔΣ και από κάποιες άλλες ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν από τον σύλλογο μας.
Με αφορμή την παραπάνω απόφαση μας θέλουμε να τονίσουμε ότι ο σύλλογός μας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα ( ανέβηκε 2 κατηγορίες και αυτή τη στιγμή είναι στην 3η θέση στην Α ερασιτεχνική κατηγορία με αθλητές κατά 90% από την περιοχή μας) με μεγάλο κόπο και θυσίες της Διοίκησή μας και του κόσμου που μας στηρίζει. Έχουμε μια άριστη συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Μάκρης και αυτή τη στιγμή έχουμε ενεργούς 195 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Κ6,Κ8,Κ9,Κ10,Κ11,Κ12,Κ14,Κ16,Κ18).
Αυτό που ζητάμε από τους τοπικούς φορείς τώρα και μετά τις εκλογές είναι να έρθουν στο γήπεδο μας να τους δείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, να τους αναλύσουμε τι έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να στέκεται η ομάδα μας με αξιοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους και κυρίως οι αθλητές τις περιοχής μας να είναι περήφανοι που είναι μέλη της.
Τους καλούμε όλους να έρθουν στο επόμενο αγώνα ως απλοί θεατές να πάρουν εισιτήριο να κάτσουν στην άβολη εξέδρα αν χωρέσουν να απολαύσουν τον αγώνα της αντρικής μας ομάδας και μετά να έρθουν και τη Δευτέρα στη βραδινή μας προπόνηση να δουν κάτω από ποιες συνθήκες αυτοί οι αθλητές δραστηριοποιούνται. Είναι χρησιμότερο από το να βρισκόμαστε στις χοροεσπερίδες.
Μετα τιμής 
Δ.Σ ΘΗΣΕΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.