Ροή Ειδήσεων

Φλώρος Βασίλης – Υποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα το 1977 στον Μαραθώνα και οι ρίζες μου είναι από αγροτική οικογένεια. Εργάζομαι ως σύμβουλος επιχειρηματικότητας και έχω σπουδάσει φυσικοθεραπευτής. Ήμουν 6 χρόνια πρόεδρος και 2 χρόνια αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου «Άνω Σχοινιάς».
Ο Μαραθώνας το μέρος που όλοι αγαπάμε και πονάμε έχει δυστυχώς φτάσει στο σημείο 0.
Η πόλη που θα έπρεπε να είναι το στολίδι της Αττικής, ύστερα από την πιο καταστροφική 5ετία διοίκησης που έχει περάσει ποτέ από τα χρονικά, παίρνοντας στα χέρια τους την τύχης μας, άνθρωποι άπειροι, χωρίς μεράκι, χωρίς αγάπη για τον τόπο μας, ζητάει επιτέλους να αλλάξει σελίδα.
Βλέπουμε όλοι την κατάντια της τοπικής μας αγοράς. Πιο πολλές επιχειρήσεις κλείνουν παρά ανοίγουν…
Και ο Δήμος σ’ όλη αυτή την κατάσταση ΑΠΩΝ. Αυτά κι άλλα πολλά με απασχολούν, όπως και τους περισσότερους συμπολίτες μας.
Ένας νέος άνθρωπος που θέλει να δουλέψει, να δημιουργήσει στον Μαραθώνα, δεν πιστεύει πια τα μεγάλα λόγια και τα ΘΑ.
Επέλεξα λοιπόν συνειδητά να δοκιμαστώ και εγώ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μαζί με την νέα δημοτική παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ με επικεφαλής τον Στέργιο Τσίρκα.
Αυτή είναι η στιγμή που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Μαραθώνα μας από το τέλμα και την μιζέρια. Με ανθρώπους άξιους, πεπειραμένους αλλά και με πολλούς νέους, θα δείξουμε το άλλο πρόσωπο της Πόλης μας. Μαζί με τον Στέργιο Τσίρκα αλλάζουμε σελίδα. Προχωράμε μπροστά, σε μια νέα ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.