Συνεργασία Ανδρέα Βασιλόπουλου και Κώστα Αρζόγλου στον τομέα του πολιτισμού


Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, ως τεχνοκράτης και έμπειρος στη διοίκηση, γνωρίζει ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών θα χρειαστεί τους «κατάλληλους» ανθρώπους στο τιμόνι του Δήμου. Μάλιστα με τη γνωστή διαφάνεια που τον διακρίνει, ανακοίνωσε προεκλογικά τη συμφωνία του με τον Κώστα Αρζόγλου, στον οποίο πρότεινε να αναλάβει τον τομέα πολιτισμού του Δήμου. Είναι ίσως η μόνη φορά που υποψήφιος Δήμαρχος παίρνει το «κόστος» να ενημερώσει προεκλογικά τους πολίτες για το ποια άτομα προτίθεται να βάλει και σε ποιες θέσεις, μόλις κερδίσει τις εκλογές.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται χρόνια μέσα από την επαγγελματική τους συνεργασία, ενώ όπως φαίνεται έχουν κοινές αρχές και στόχους και στα θέματα διοίκησης, τουλάχιστον σε ότι αφορά στον τομέα του πολιτισμού, τομέα στον οποίο και η Ραφήνα και το Πικέρμι έχουν μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τα όσα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο καθηγητής και υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος «Έχουμε πολλά να αναδείξουμε στην περιοχή μας, όμως η μέχρι σήμερα τακτική βολέματος σε θέσεις ευθύνης εκείνων που είχαν ψήφους αλλά όχι εμπειρία και ικανότητα, έφτασε το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου εκεί που βρίσκεται σήμερα. Είναι καιρός να αλλάξουμε τακτική. Για τον τομέα του πολιτισμού δε βλέπω κάποιον καταλληλότερο από τον Κώστα Αρζόγλου».

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes