Ροή Ειδήσεων

Γεωργουλάκη Εύη – Υποψήφια με την “Πορεία Πράξης”


Η Εύη Γεωργουλάκη – Σοφιανού ξεκίνησε να εργάζεται από το 1991 παράλληλα με τις σπουδές της. Από τότε έως το 2000 εργάστηκε ως στέλεχος Marketing και Πωλήσεων στις εταιρίες Intracom, Panafon και Panavox. Από το 2001 έως και το 2013 υπήρξε διευθυντικό στέλεχος στα τμήματα Ανάπτυξης Δικτύου και Διεθνούς Επέκτασης στην Vodafone Ελλάδος, Διευθύντρια Marketing και μετέπειτα Εμπορική Διευθύντρια στην Vodafone Albania, και Υποδιευθύντρια Marketing στις τράπεζες Εγνατία, Marfin Egnatia και CPB Bank – Τράπεζα Πειραιώς.
Με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών – Deree College έχει επίσης αποκτήσει Certificate σπουδών Business Administration από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε μια συνεργασία που είχε πραγματοποιηθεί για την μετεκπαίδευση στελεχών της Vodafone Ελλάδος.
Διαμένει στη Νέα Μάκρη από το 1989 αρχικά ως παραθερίστρια και αργότερα ως μόνιμη κάτοικος, είναι παντρεμένη 10 χρόνια με τον Κίμωνα Σοφιανό και  μητέρα 3 παιδιών του Ιάσωνα 10 ετών, του Φίλιππου – Σπυρίδωνα 7 ετών και της Ερατώς – Μικαέλας 3 ετών.
Από το 2016 ασχολείται με τα κοινά συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής, αρχικά ως Αντιπρόεδρος και πλέον ως Πρόεδρος. Επίσης, είναι εκπρόσωπος του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής στην Ένωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα. Το σχολικό έτος 2017 – 2018 διετέλεσε Γενική Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Νηπιαγωγείο Ανατολής.
Με ενοχλεί βαθύτατα ως μητέρα και ως κάτοικο της Νέας Μάκρης που ο Δήμος Μαραθώνα την τελευταία πενταετία έχει φρενάρει σε όλους τους τομείς. Δεν υπάρχει όραμα, όρεξη για δουλειά και σχεδιασμός ανάπτυξης σε κανέναν τομέα. Τι να πρωτοαναφερθεί, από που να ξεκινήσει κανείς! Από τα σκουπίδια, το Μάτι, τα σχολεία, τους δρόμους, τον τουρισμό, την παραλία, τον πολιτισμό, το εμπόριο…. Τι να πρωτοαναλυθεί!
Ένα σημαντικό θέμα που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η εγκατάλειψη των σχολείων από το Δήμο. Από την τεχνική συντήρηση, τα πιστοποιητικά πυρασφάλειας, την καταγραφή στο κτηματολόγιο, την δημιουργία καινούριων σχολείων και πολλά άλλα. Οι Σύλλογοι Γονέων έχουν αντικαταστήσει το Δήμο.
Πού είναι το 2ο Λύκειο Nέας Μάκρης; Είναι άκρως επικίνδυνο να φοιτούν στο 1ο Λύκειο  σχεδόν διπλάσιοι μαθητές απ’ όσους αντέχει το σχολείο! Το σχολείο είναι χωρητικότητας  250 μαθητών και φοιτούν σε αυτό σχεδόν 450! Ένας σεισμός να γίνει, μια φωτιά πώς θα καταφέρουν τα παιδιά να εξέλθουν από το σχολείο; Γιατί υπάρχουν νηπιαγωγεία που στεγάζονται σε απαράδεκτα κτίσματα όπως το 3ο Νηπιαγωγείο και το Νηπιαγωγείο Ανατολής; Πότε θα ξεκινήσει να χτίζεται το 2ο Δημοτικό Νέας Μάκρης;
Η επιλογή μου να συνταχθώ με τον Στέργιο Τσίρκα έγινε επειδή είδα σε αυτόν έναν άνθρωπο με όραμα και με σχέδιο υλοποίησης αυτού του οράματος. Είναι κάποιος που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί συμμετέχει σε αυτήν πολλά χρόνια και συνομιλώντας μαζί του διαπιστώνεις ότι έχει σχέδιο και βλέπει την προοπτική. Ο Δήμος χρειάζεται κάποιον που να γνωρίζει και όχι να πειραματίζεται. Ο Μαραθώνας για να προχωρήσει πρέπει να πραγματοποιήσει άλματα για να καλύψει το χαμένο χρόνο. Με την εμπειρία μου σε διοικητικές θέσεις σε εγχώριες και πολυεθνικές εταιρίες  και τη θέλησή μου να δω τον τόπο που διαμένω και που μεγαλώνουν τα παιδιά μου να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί πιστεύω ότι θα μπορέσω ενεργά να συμβάλλω στην αλλαγή πορείας του Δήμου μας και της Τοπικής Κοινωνίας της Νέας Μάκρης.
Τέρμα τα λόγια ώρα για πράξεις….. με την «Πορεία Πράξης»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.