Ροή Ειδήσεων

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης


Ένας άνθρωπος που κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία! Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας γέννημα – θρέμμα Μακρινός με ξεχωριστή κληρονομιά στα κοινά του τόπου, ο οποίος επιλέγει για πρώτη φορά να συμμετάσχει σε μια εκλογική διαδικασία, ταυτιζόμενος με το αναπτυξιακό πλάνο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Δημοτική Κοινότητα της Νέας Μάκρης και η παρουσία του στη θέση του επικεφαλής αντανακλά στη φιλοσοφία του συνδυασμού μας και του Σπύρου Λιβαθινού.
Η ιστορική κληρονομιά συναντά την τεχνογνωσία για το αύριο, το χθες παραδίδει ευλαβικά τη σκυτάλη στο σήμερα και όλα οδηγούν στη δημιουργία ομάδων διοίκησης του Δήμου μας και κάθε δημοτικού διαμερίσματος, που στελεχώνονται από ανθρώπους αποφασισμένους να εργαστούν σκληρά υπό καθεστώς απόλυτης διαφάνειας, απαγκιστρωμένοι από κακώς κείμενα του παρελθόντος και φαινόμενα που καθήλωσαν την πόλη μας σε μια πολυετή περίοδο στασιμότητας.
Ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας με έδρα τη Νέα Μάκρη, γιος του Κώστα Παπαδόπουλου και ανιψιός του επί σειρά ετών ιστορικού προέδρου της Κοινότητας και θεμελιωτή του Δημοτικού Καταστήματος, Σίμου Παπαδόπουλου, ζώντας την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής δίπλα σε συμπολίτες μας που επένδυσαν εδώ χρήματα και όνειρα για μια καλύτερη ζωή, ο Γιώργος Παπαδόπουλος γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης. Η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αποτελεί εχέγγυο για την αποτελεσματική και χωρίς εκπτώσεις υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγράμματος για τη Νέα Μάκρη.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Φίλες και φίλοι,
Αντιλαμβανόμενος την ιστορικότητα και την κρισιμότητα των στιγμών για την πόλη μας και αναλογιζόμενος πόσο σημαντική είναι η απόφαση που καλούμαστε να λάβουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το αύριο των οικογενειών μας, αποδέχτηκα την άκρως τιμητική πρόταση του Σπύρου Λιβαθινού να βρίσκομαι σε ρόλο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Μάκρης.
Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά μου κουβαλάει μια βαριά κληρονομιά στα κοινά του τόπου μας, προσωπικά απέφευγα να εμπλακώ σε οποιασδήποτε μορφής εκλογική διαδικασία. Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός: Όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε είχα βρει έναν άνθρωπο να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Ουδέποτε είχα πειστεί ότι υπήρχε αληθινό όραμα για την πόλη μας.
Μέσα από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις μου με τον Σπύρο Λιβαθινό, είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω πρόσωπο με πρόσωπο τις ειλικρινείς προθέσεις και το όραμά του, τόσο για τον Δήμο Μαραθώνα, όσο και πιο εξειδικευμένα για τη Νέα Μάκρη. Με κέρδισε το σχέδιο που μου παρουσίασε, με κέρδισε η αποφασιστικότητά του να το υλοποιήσει, με κέρδισε ο μη ψηφοθηρικός τρόπος που στελεχώνονται τα ψηφοδέλτια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
Ο Λιβαθινός είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάνω απ’ όλα στο πλάνο του και στον αναπτυξιακό σχεδιασμό που διαμορφώνει με τους συνεργάτες του, που επενδύει στους ανθρώπους που έχει κοντά του. Ένας άνθρωπος που πονάει την περιοχή που επέλεξε να ζήσει. Ένας υποψήφιος Δήμαρχος αυτοδημιούργητος, οικογενειάρχης που πάλεψε σκληρά στη ζωή του για να εξασφαλίσει ευημερία και ασφάλεια για κάθε μέλος της οικογένειάς του. Πειθαρχημένος και αγωνιστής, συνθέτει στα δικά μου μάτια όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ο πρώτος πολίτης ενός Δήμου, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή όπως η σημερινή.
Αναφορικά με τη Νέα Μάκρη έχουμε μπροστά μας να κερδίσουμε ένα μεγάλο στοίχημα: Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Νέα Μάκρη αναπτυσσόταν περισσότερο χάρη στον ιδιωτικό τομέα και όχι εξαιτίας της μέριμνας των τοπικών αρχών.
Θα προσέθετα μάλιστα, ότι η έλλειψη στοιχειωδών υποδομών αποτελούσε πάντα τροχοπέδη στην περαιτέρω άνθιση του ιδιωτικού τομέα και κατ’ επέκταση ολόκληρης της περιοχής.  Εν μέσω οικονομικής κρίσης, σε μια περίοδο που η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει ισοπεδωθεί στη δίνη των προβλημάτων που έχει παραδοθεί ολόκληρη η χώρα, είναι πιο απαραίτητη από ποτέ η ύπαρξη ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού πλάνου διοίκησης του Δήμου που θα οδηγήσει στην επαναλειτουργία της τοπικής οικονομίας του.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια η ιδιωτική πρωτοβουλία ήταν εκείνη που στήριζε την ανάπτυξη του Δήμου, τώρα είναι η ώρα ο Δήμος να υποστηρίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία δημιουργώντας της όλες εκείνες τις συνθήκες που θα της επιτρέψει να ανακάμψει.
Τι χρειαζόμαστε; Ανθρώπους που έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά στη ζωή τους. Που είναι αποφασισμένοι να ενταχθούν σε μια ομάδα οργανωμένης διοίκησης συνεισφέροντας με τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Που θα αναδείξουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ» και δεν θα επιτρέψουν ξανά μικροπολιτικά συμφέροντα να κρατήσουν δέσμια την πόλη μας. Και πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε όλοι μας έναν Δήμαρχο να μας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Να έχει δουλέψει σκληρά και ο ίδιος στη ζωή του για να πετύχει. Να είναι εργατικός, να έχει μάθει να θυσιάζεται για την ομάδα του και – κάτι εξαιρετικά σημαντικό – να έχει αποδείξει με τη διαδρομή του ότι μπορεί να ηγηθεί!
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Σπύρος Λιβαθινός είναι ο Δήμαρχος που χρειάζεται η πόλη μας και θα είμαι στο πλευρό του για να δώσουμε τέλος σε μια πολυετή περίοδο αδράνειας της Νέας Μάκρης.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.