Ροή Ειδήσεων

Bούκενα Bασιλική – Yπoψήφια με την “Πορεία Πράξης”Μετά από την πολυετή απασχόλησή μου στο Δημόσιο ως διοικητική υπάλληλος, θέλω να βοηθήσω και στο Δήμο μας, που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα.
Μετακόμισα στο Μαραθώνα στα τέλη του 2010 με πολλά όνειρα για τη νέα οικογένεια που δημιουργούσα.  Με το πέρασμα των χρόνων, αφού έγινα και μητέρα, άρχισα να παρατηρώ πόσο δύσκολο είναι και για τα παιδιά, καθώς υπάρχουν εμπόδια και ελλείψεις στην εκπαίδευση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους χώρους αναψυχής.  Η παρακμή στο Δήμος μας γινόταν ορατή, και ένα περίεργο προαίσθημα πως όλο αυτό μόνο σε κάποιο κακό θα κατέληγε.  Ένα κακό που δεν πιστεύεις ποτέ ότι θα συμβεί σε εσένα.
Η τραγωδία της 23ης Ιουλίου, ήρθε να διαψεύσει αυτή την πεποίθηση.  Αυτές τις τραγικές στιγμές που ζήσαμε, όπου ήμουν 8 μηνών έγκυος, με το σύζυγό μου, τον 5χρονο γιο μου και άλλους συμπολίτες μας, δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ και το οφείλουμε στους συνανθρώπους μας, επιζήσαντες και μη.
Θα ήθελα να τονίσω, τη ντροπή που νοιώθω σαν μητέρα και σαν πολίτης τους δήμου μας να βλέπω τα παιδιά μας σε εγκαταλελειμμένες και επικίνδυνες παιδικές χαρές, ενώ παρακαλάμε για μία θέση σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.
Γι’ αυτό, αποφάσισα να μη μείνω με σταυρωμένα τα χέρια, να δουλέψω και να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
Σ’ αυτή την απόφασή μου κύριο λόγο έπαιξε ο Στέργιος Τσίρκας, ένας άνθρωπος με μεράκι, πείρα, αποφασιστικότητα και που μιλάει με πράξεις, όχι λόγια.
Θα είμαι μαζί του σ’ αυτές τις εκλογές, ευελπιστώντας ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.