Ροή Ειδήσεων

Aλεξανδρής Aργύρης – Yποψήφιος με την “Πορεία Πράξης”


Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα, μεγάλωσα στο Γουδί και διαμένω μόνιμα με την οικογένεια μου στην Νέα Μάκρη από το 2007. Αποφοίτησα από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας ως πτυχιούχος  Bachelor of Science in Business Administration με major σε Accounting and Finance και είμαι μέλος του Hall of Fame athlete class 1999.
Έχω εργαστεί σε  χρηματιστηριακή εταιρεία και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (Τράπεζα Κύπρου /Εμπορική Τράπεζα), σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως:
  • Senior Trader (Διαχείριση χαρτοφυλακίου μεγάλων επενδυτών)
  • Credit / Risk officer (Εγκρίσεις / εισηγήσεις χρηματοδοτήσεων μεγάλων μεσαίων & επιχειρήσεων)
  • Υποδιευθυντής Business center (διεύθυνση επιχειρηματικού κέντρου περιοχών Νοτιοανατολικής Αττικής)
  • Senior credιt officer (Διεύθυνση διαχείρισης καθυστερήσεων οφειλών ιδιωτών/επιχειρήσεων)
Έως και σήμερα εργάζομαι στον όμιλο Alpha Bank με αντικείμενο την εκτίμηση πιστωτικού κινδύνου για μεγάλες οφειλές επιχειρήσεων και ιδιωτών.
Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έκανε να ασχοληθώ με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το 2010 έως και σήμερα, με την ιδιότητα του παρατηρητή αγώνων στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Superleague Ελλάδας με κύρια αρμοδιότητα την οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή αγώνων της κορυφαίας εγχώριας επαγγελματικής διοργάνωσης. Είχα την δυνατότητα να οργανώσω/διαχειριστώ περισσότερα από 120 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός που μου επέτρεψε να γνωρίσω και να συνεργαστώ με σημαντικούς ανθρώπους στον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού και δη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και συνάμα να βιώσω πως λειτουργούν σε ευρωπαϊκά / επαγγελματικά πρότυπα μεγάλοι σύλλογοι του αθλήματος.
Έχοντας γιο σε μικρή ηλικία που αγαπά το ποδόσφαιρο και παρατηρώντας την ανάγκη ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό στον τόπο μου, από το 2014 έως και το 2017 συμμετείχα στην προσπάθεια δημιουργίας πρότυπων ακαδημιών ποδοσφαίρου (Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Εθνικού Νέας Μάκρης) μεταφέροντας την τεχνογνωσία μου.
Επίσης, από τον Νοέμβριο του 2018 τελώ αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, όπου μαζί με ένα εξαιρετικό επιτελείο συνεργατών προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την βελτίωση των συνθηκών φοίτησης των  παιδιών μας.
Ως ενεργός πολίτης και προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη, προσπαθώ να συνδράμω στην διοργάνωση φιλανθρωπικών αθλητικών γεγονότων όπως:
  • την αθλητική εκδήλωση που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Εθνικού Νέας Μάκρης τον Δεκέμβριο του 2016, για πρωταθλητή στίβου της περιοχής μας με ειδικές ανάγκες ,
  • τον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνας τον Σεπτέμβριο του 2018 με τους παλαίμαχους της Α.Ε.Κ. υπό την αιγίδα του Θησέα και του Εθνικού Νέας Μάκρης για την οικονομική ενίσχυση πυρόπληκτου συντοπίτη μας.
Λόγω των γεωφυσικών στοιχείων του τόπου μας (9η χώρα σε μήκος ακτογραμμών) και σε συνδυασμό  με την έλλειψη οργανωμένου ποδοσφαίρου στην άμμο, προχωρήσαμε το 2016 με τους συνεργάτες μου στην περιοχή του Σχοινιά στην δημιουργία ενός πρότυπου τουρνουά ακαδημιών παναττικής εμβέλειας με στόχο την ανάπτυξη ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer). Στο τουρνουά μας συμμετέχουν περίπου 35 ακαδημίες και περίπου 1.000 παιδιά. Η ενέργεια αυτή, πέρα από το ότι ωθεί τα παιδιά στον αθλητισμό, βοηθά τον τόπο μας αυξάνοντας την επισκεψιμότητά του καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να βοηθώ τον τόπο μου πραγματοποιώντας παρόμοιες δραστηριότητες και στο μέλλον και σε άλλα αθλήματα με απώτερο σκοπό την προσέλκυση αθλητικού τουρισμού και την ενασχόληση των νέων με τα σπορ.
Είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα για να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος και ο λόγος που επέλεξα τον Στέργιο Τσίρκα είναι ότι πέρα από το γεγονός ότι οι ιδέες και το οράματα μας συντονίστηκαν, λόγω της εικοσαετούς εμπειρίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση πιστεύω απόλυτα ότι θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όραμα που έχουμε για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.