Ροή Ειδήσεων

Ραχήλ Μακρή: «Κακοδιαχείριση μαμούθ στον Δήμο Παλλήνης με χριστουγεννιάτικα στολίδια αξίας 222.270 ευρώ που ξέχασαν να βγάλουν»


222.270 € κόστισε ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός στους Δημότες της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης. 222.270 € με διαγωνισμό που κατοχυρώθηκε σε βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να αναφέρονται αναλυτικά οι υπόλοιπες εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, χωρίς να αναφέρεται αν χρεώθηκαν «μεταφορικά», χωρίς να υπάρχουν ρήτρες χρησικτησίας του Δήμου, χωρίς να αναφέρονται οι ποσότητες (πόσες κολώνες, πόσες γιρλάντες, πόσες γέφυρες πάνω από δρόμους) και το κόστος μονάδος κατά είδος. 
Και σαν να μην έφτανε η ύποπτη και αδιαφανής διαδικασία προμήθειας χριστουγεννιάτικου φωτισμού χιλιάδων ευρώ την ώρα που περιοχές του Δήμου στερούνται φωτισμού, ο φωτισμός αυτός βρίσκεται ακόμα παρατημένος στις κολώνες και αναμμένος, χρεώνοντας τους Δημότες με χιλιάδες ευρώ για το ρεύμα.
 Τα φαινόμενα αυτά αδιαφάνειας, κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης των χρημάτων των Δημοτών θα είναι παρελθόν με μια νέα Δημοτική Αρχή που θα σέβεται το κάθε ευρώ του Δημότη. Και είναι αυτονόητο, ότι όσοι υπέγραψαν σκανδαλώδεις συμβάσεις που αφορούν το δημόσιο χρήμα θα ελεγχθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.