Ροή Ειδήσεων

H Nεολαία του Mαραθώνα ζητά τη στήριξη όλων των Δημοτών - Tη Δευτέρα τους θέλουν όλους δίπλα τους!


Τα παιδιά του Δήμου Μαραθώνα είναι αποφασισμένα να δράσουν για να θωρακίσουν το μέλλον της περιοχής που μεγαλώνουν. Είναι προφανές οτι η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμή τους ωστόσο ζητούν τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των δημοτών από όλη την Ανατολική Αττική προκειμένου να καταφέρουν όλοι μαζί τα μέγιστα. Η μόλυνση του Ευβοϊκού θα έχει συνέπειες σε περισσότερους από έναν Δήμους. 
Με ειρηνική πορεία την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, που θα ξεκινά από την πλατεία Γραμματικού στις 10:00 το πρωί, σκοπεύουν να ξεκινήσουν την έκφραση της αντίθεσής τους για το έργο του ΧΥΤΑ. Σημείο εκκίνησης για όσους δεν χρησιμοποιήσουν τα διαθέσιμα λεωφορεία είναι η πλατεία Γραμματικού ή η Αγία Τριάδα για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να περπατήσουν πολύ. 
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που έφτασε στα γραφεία της Εφημερίδας ΖΩ: 


Ειρηνική πορεία στο ΧΥΤΑ Μαραθώνα στη περιοχή μαύρο βουνό Γραμματικού . Την Δευτέρα 21/01/2019 με απόφαση των δεκαπενταμελών συμβουλίων της περιοχής θα πραγματοποιηθεί πορεία στο παράνομα χωροθετημένο ΧΥΤΑ στο Γραμματικό . Καλειστε όλοι οι ευσυνείδητοι πολίτες του δήμου Μαραθώνα να λάβετε μέρος στην πορεία. Τα λεωφορεία για την μεταφορά σας θα είναι τα εξής: από νέα Μάκρη στις 9 στην πλατεία και στις 9:15 από Μαραθώνα. ...... Λέμε ΌΧΙ στον ΘΆΝΑΤΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.