Ροή Ειδήσεων

Ανακοινώνει τώρα την υποψηφιότητά ο Γ. Χριστόπουλος για τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου


Πολλοί και σημαντικοί οι καλεσμένοι και παρευρισκόμενοι στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γ. Χριστόπουλου για τον δημαρχιακό θώκο της Ραφήνας. 
Το καλωσόρισμα και την παρουσίαση κάνει η Δημοσιογράφος Χαρά Ξάνθη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή -βράδυ Τετάρτης 9 Ιανουαρίου - η εκδήλωση και μερικοί από τους παρευρισκόμενους που ξεχώρισαν εκτός από τους δημότες της Ραφήνας,  στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Χριστόπουλου βρέθηκαν,ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου,ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο γιος του πρ. Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος, 
ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Σμέρος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Κώστας Δέρβος,ο πρ. βουλευτής Νίκος Καντερές, οι Αντιδήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Χαχολάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δαμιανός Φαφούτης και Γιώργος Γιάννακας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος, η πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη, οι πρ. Αντιδήμαρχοι  Κάρλος και Παπαδοπούλου, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Ευαγγ. Μαυρουδής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, ο πρ. Κοινοτάρχης Πικερμίου Βαγγ. Ξηντάρας,οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέππας και Μπαϊρακτάρης,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Κωστής Σμέρος, και πλήθος πολιτών.
Ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε στην ομιλία του για το έργο του κατα την διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος και ζήτησε συνεργασία με τους άλλους συνδυασμούς .Επιπροσθέτως ανέφερε ότι κατεβαίνει Υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές γιατί του το ζητούν οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου. 
Καλή επιτυχία στον κ. Χριστόπουλο!Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.